• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

kinderbestek

Ben je op zoek naar stijlvol, uniek kinderbestek van mooi materiaal, dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
€20,00 €17,00
€26,00 €19,95
€25,00 €19,95
€25,00 €19,95
€26,50

kinderbestek

Ben je op zoek naar goed, handig, functioneel, maar ook stijlvol en mooi vormgegeven kinderbestek, kijk dan meteen op de site van Mevrouw Aardbei. Tien tegen een dat je daar je favoriet direct ziet.
Goed kinderbestek is het waard dat je daar even aandacht aan besteedt. De periode dat je je baby zult voeren, wil je lepels die plezierig in de hand liggen en die goed vormgegeven zijn, zodat je baby makkelijk kan happen. Als je kindje wat ouder is, zal het ook zelf iets willen doen. Kinderen vinden het geweldig om dingen die ze hun ouders of verzorgers zien doen ook zelf te doen. Lang voordat ze kunnen praten kunnen ze dit al goed duidelijk maken. Het geeft ze een gevoel van erbij horen, van  beheersing. Dit meedoen of nadoen van eten met bestek is natuurlijk één grote oefening in motoriek en met name de oog-hand coördinatie. Het draagt ook bij aan het plezier in eten, of eten als een plezierige bezigheid. Vooral  als je je kind een beetje laat experimenteren en als het ook een beetje mag mislukken (of bijna-lukken). En je zult zien dat als je zorgt voor het juiste kinderbestekje, passend bij de ontwikkeling van je kindje, ze heel snel  vooruitgang boeken. En als je dan ook nog iets kiest wat je zelf mooi vindt, wordt het helemaal feest aan tafel!
Wij hebben lepels of bestekjes voor de periode dat je nog zult voeren, voor vrij jonge kinderen om zelf te doen, én voor de wat oudere kinderen. Bij een aantal bestekjes hebben we ook bijpassende bordjes en bekers, dus kijk gerust even verder op de site. Een kinderbestekje of complete kinderserviesset (Liewood) is natuurlijk ook een ideaal kraam- of verjaardagscadeautje.

 

Basissets met lepel en vork of iets uitgebreider met lepel, vork en mes


Naast kleinere setjes van een lepel en een vork, hebben we ook driedelige bestekjes met vork, mes en lepel en complete eet-sets met kommen en bekers. Qua materiaal is er de keuze uit plastic, melamine en bamboe.
Het bestek van GrabEase is een van de veiligste manieren voor je dreumes of peuter om zelf te leren eten. In dit setje zitten een lepel, een vork, een EVA-bewaartasje en stickers. GrabEase bestek is ontworpen om peuters de kans te geven om zelfstandig te leren eten, met het juiste formaat bestek voor hun natuurlijke vasthoudgreep en een choke-protection-shield, dat voorkomt dat de lepel of vork te ver in de mond of keel gestopt wordt. Het wordt niet voor niets aangeraden door kindertherapeuten, voor het oefenen van de motoriek. Het materiaal is plastic, het is lekker licht en het kan gewoon in de vaatwasmachine. We hebben dit bestekje in grijs en in wit.
Van het Deense merk Design Letters is er ook een fraai vormgegeven melamine besteksetje met twee lepels en een mes en een vork. Zo ben je compleet voor de hele periode van voeren tot en met zelf-doen. Het bestekje pas precies bij de bordjes en bekers die we ook van dit merk in huis hebben. Over stijlvol en stijlvast gesproken!
Done by Deer heeft verschillende besteksetjes. Voor de beginner hebben we de Yummyplus serie, ook een easy-grip. Het handvat is speciaal ontworpen voor kinderhandjes en ook het materiaal (melamine) zorgt ervoor dat ze het makkelijk kunnen vasthouden. Op de bovenkant een geinig olifantje en een klein nijlpaardje. Je kindje zal er snel dol op zijn.  Hiervan hebben we setjes met lepel en vork, maar ook setjes bestaande uit lepel, vork en mes. De  tweedelige sets zijn er in grey, powder en blue, de driedelige in grey en powder. Daarnaast hebben we van dit merk hele gave setjes voor de iets oudere kinderen. De setjes matchen bij de happydots-bordjes van Done by Deer. Ze bestaan uit een lepel en een vork en zijn er in powder en in blue.

 

De complete kinderserviessets van Liewood


Helemaal geweldig zijn de sets van Liewood. Deze set is helemaal compleet voor ontbijt, lunch en avondeten, want bestaat uit een bordje, een beker, een kommetje en een lepel. Het gebruikte materiaal is bamboo. Dat betekent dat het om een bepaalde manier plezierig zacht is om aan te raken, maar ook tegen een stootje kan. Wel even opletten want bamboe kan wel in de vaatwasser, maar kan niet echt tegen hoge temperaturen. (Dus geen vaatwasprogramma boven de 65 graden en niet in de magnetron). Liewood heeft enkele supergave ontwerpen voor de sets gemaakt waar jij en je kindje zeker weg van zullen zijn. De bamboo box set Leo Beige Beauty is uitgevoerd in een prachtige blauw-rose combinatie van vlekken op beige ondergrond. Deze combinatie ken je misschien al van hun swaddles. Word je meteen tamelijk hebberig van. Kinderen zullen weg zijn van de andere uitvoeringen die allemaal iets te maken hebben met dieren: de serviesset Panda (creme), rabbit (dumbo grey), of cat (in rose en dusty mint). Sinds kort hebben we ook Mr. Bear in de kleur mustard en de sets Barbara cat in rose en de Barbara Mr. Bear in mustard.
Kortom als je iets zoekt van een kinderbestekje of kinderservies dan kun je bij Mevrouw Aardbei de handigste, maar ook de mooiste en gaafste exemplaren vinden!
 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten