• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kidywolf

Geslacht
Kleuren
Leeftijd
€44,90
€44,90
€44,90

Kidywolf

KIDYWOLF is een Belgisch merk opgericht door een groep jeugdvrienden.

 

Over Kidywolf

 
Familie, samen delen en gezelligheid zijn belangrijke waarden die wij willen uitdragen in de huizen van onze KIDYLOVERS omdat zij zin geven aan ons dagelijks leven.

Tijdens het opgroeien worden veel belangrijke begrippen spelenderwijs geïntegreerd. Ons doel is niet alleen om kinderen bezig te houden en te vermaken. KIDYWOLF wil hun fysieke, mentale, sociale en emotionele ontwikkeling stimuleren.

We besloten om een nieuw merk te creëren dat Design en Fun speelgoed aanbiedt. KIDYWOLF is begin 2019 geboren en zal u blijven verbazen.

“KIDY” gaat over die jonge kinderen die nog geen tieners zijn.

Voor de wolf is de familie essentieel, net als voor ons. Ze leven in roedels en zorgen voor elkaar. Wolven zijn tolerante dieren en accepteren andere eenzame wolven in hun roedel.
 
 

Ontwikkeling

Het stimuleren van fysieke, mentale, sociale en emotionele ontwikkeling bij kinderen is van vitaal belang, omdat deze aspecten samen bijdragen aan een gezonde en evenwichtige ontwikkeling van het kind. Hier zijn redenen waarom elk van deze dimensies belangrijk is:

 

Fysieke Ontwikkeling:

Gezondheid: Fysieke activiteit bevordert een goede gezondheid, versterkt spieren en botten en ondersteunt de ontwikkeling van het cardiovasculaire systeem.

Motorische vaardigheden: Fysieke activiteiten helpen bij het ontwikkelen van zowel fijne als grove motorische vaardigheden, zoals lopen, rennen, springen, en het hanteren van voorwerpen.

 

Mentale Ontwikkeling:

Cognitieve vaardigheden: Stimuleren van mentale activiteiten, zoals puzzelen, lezen en probleemoplossing, draagt bij aan de ontwikkeling van cognitieve vaardigheden en intellectuele groei.

Leerpotentieel: Het stimuleren van nieuwsgierigheid en exploratie draagt bij aan een gezond leervermogen en legt de basis voor levenslang leren.

 

Sociale Ontwikkeling:

Sociale vaardigheden: Het bevorderen van sociaal contact helpt kinderen om sociale vaardigheden, zoals samenwerking, communicatie en empathie, te ontwikkelen.

Zelfbewustzijn: Door interactie met anderen leren kinderen over zichzelf en ontwikkelen ze een gevoel van eigenwaarde en identiteit.

 

Emotionele Ontwikkeling:

Emotionele intelligentie: Het begrijpen en beheren van emoties is essentieel voor een gezonde emotionele ontwikkeling. Dit omvat het leren van emotionele expressie en het begrijpen van de emoties van anderen.

Zelfregulatie: Kinderen die hun emoties kunnen begrijpen en reguleren, ontwikkelen vaardigheden die hen helpen omgaan met stress en conflicten.

Het bevorderen van deze dimensies draagt bij aan een holistische ontwikkeling van het kind, waarbij lichamelijke gezondheid, intellectuele capaciteiten, sociale interactie en emotionele welzijn in evenwicht zijn. Kinderen die op al deze gebieden worden gestimuleerd, hebben over het algemeen een grotere kans op succes op school en in het latere leven. Het speelgoed ondersteunt ook het creëren van zelfverzekerde, veerkrachtige en sociaal competente individuen.

 
 
Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten