• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Muurstickers stippen

Te gekke stippen muurstickers voor in de kinderkamer. Je kunt eenvoudig en snel een leuke sfeer neerzetten met deze confetti muurstickers. Dots in de babykamer of kinderkamer geeft een speels effect!
Geslacht
Kleuren
€8,95 €6,95

Muurstickers stippen

Speels effect

Te gekke stippen muurstickers voor in de kinderkamer. Je kunt eenvoudig en snel een leuke sfeer neerzetten met deze confetti muurstickers. Dots in de babykamer of kinderkamer geeft een speels effect! Deze hippe en trendy stippen voor de muur kunnen op verschillende leuke patronen worden opgeplakt zoals in een recht patroon voor een strakke en simpele uitstraling of je kunt deze toffe muurstickers in een willekeurig patroon opplakken voor een meer speelse uitstraling.

 

Een nieuwe look

Omdat deze trendy en leuke stickers zo makkelijk te verwijderen zijn zonder resten achter te laten is het makkelijk om je kinderkamer of babykamer vaker te vernieuwen. Zo groeit de kamer met je kind of baby mee! Deze leuke stippen muurstickers zijn in veel verschillende versies te verkrijgen, waaronder simpele zwarte stippen, mooie goude stippen, simpele roze stippen, minimalistische grijze en witte stippen en zelfs een regenboog aan stippen muurstickers! De combinatie mogelijkheden zijn eindeloos en je babykamer en kinderkamer zullen er uniek en orgineel uitzien. De muurstickers zijn al in 10 minuten op de muur aangebracht en geven geen schade aan uw kinderkamer.

 

Combineren

Deze stijlvolle stickers zijn goed te combineren met andere muurelementen zoals toffe posters of trendy fotolijsten. Deze speelse effecten die je hiermee kunt creëren zijn eindeloos en inspirerend voor je kind! Mevrouw Aardbei biedt een groot assortiment aan verschillende soorten stippen in kleuren en maten. Gebruik deze leuke muurstickers dus per kleur of combineer de meerdere kleuren stippen, of gebruik andere muur decoratie om je kinderkamer helemaal op te pimpen en te maken naar je eigen smaak. Naast de normale strakke muurtickeer stippen is er ook de eigen Mevrouw Aardbei paint dot muursticker die er net wat anders uitziet dan de normale stip muursticker en heeft iets meer textuur. De leukste en trendy stippen muurstickers voor je kinderkamer vind je hier!

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten