• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

MP Denmark

Sinds 1937 levert mp Denmark A/S de beste gebreide sokken dankzij een toewijding aan kwaliteit en solide vakmanschap.
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
Maat

MP Denmark

Sinds 1937 levert mp Denmark A/S de beste gebreide sokken dankzij een toewijding aan kwaliteit en solide vakmanschap. 110 medewerkers zijn gevestigd op het hoofdkantoor in Herning en in de eigen breifabriek in Letland. Deze laatste beschikt over 152 speciaal gemaakte breimachines, die 6 mil. jaarlijks een paar sokken voor klanten over de hele wereld.

Bij mp Denmark A/S zijn vakmanschap, duurzaamheid en kwaliteit essentieel voor elke gebreide steek. Een focus die heeft geresulteerd in een positie als leidende sokkenfabrikant in Denemarken en een eigen vermogen van ruim 43 miljoen heeft bereikt.

Over de maten

MP Denmark biedt een verscheidenheid aan maten voor hun sokken, zowel voor kinderen als volwassenen. Ze streven ernaar om een goede pasvorm te bieden voor verschillende voetmaten en leeftijdsgroepen. Voor kinderen zijn er vaak verschillende maten beschikbaar, variërend van kleine maten voor peuters tot grotere maten voor oudere kinderen. Het is belangrijk om bij het kiezen van de maat rekening te houden met de juiste pasvorm en lengte van de sokken voor optimaal comfort

MP Kids

MP Kids omarmt het Scandinavische designerfgoed en onze lange geschiedenis van vakmanschap, beginnend in 1937. Zij creëren producten van hoge kwaliteit voor kinderen zonder concessies te doen aan design of comfort. Het is onze grootste taak ervoor te zorgen dat kinderen zich comfortabel voelen en vrij kunnen spelen en bewegen terwijl ze onze producten dragen.

We gebruiken materialen zoals katoen, conventionele viscose, viscose op basis van bamboevezels en merinowol. - Allemaal zorgvuldig geselecteerde kwaliteiten die zich onderscheiden door lange duurzaamheid en hoog comfort.

Kleurggebruik van MP Denmark

MP Denmark biedt een breed scala aan kleuren voor hun sokken, zowel voor kinderen als volwassenen. Ze staan bekend om hun diverse en trendy kleurenpalet, variërend van klassieke neutrale tinten tot levendige en gedurfde kleuren. Voor kinderen kunnen de kleuren speels en vrolijk zijn, met patronen en ontwerpen die aansprekend zijn voor de jongere doelgroep.

De kleuren van MP Denmark sokken worden zorgvuldig gekozen om te voldoen aan verschillende smaken en voorkeuren, waardoor klanten kunnen genieten van comfortabele sok

 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten