Ruilen en retourneren

Is het product toch niet helemaal wat je ervan had verwacht?
We zouden het natuurlijk het allerleukst vinden als je zo blij bent met de nieuwe spulletjes, dat je iedereen die het maar horen wil over Mevrouw Aardbei vertelt! Maar als je om wat voor reden dan ook toch niet helemaal tevreden bent met de producten gelden de volgende stappen:

 • Meld je retourzending door vooraf een mail te sturen naar info@mevrouwaardbei.nl met de reden van retour (dit helpt om onze service te optimaliseren).
   
 • Stuur het artikel in perfecte conditie weer terug incl. de originele verpakking van het product en degelijk verpakt in de originele verzenddoos/envelop waar de artikelen oorspronkelijk mee zijn verzonden.
  *Mevrouw Aardbei behoudt zich het recht om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag te crediteren wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt of wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd of de verpakking onzorgvulding is geopend of beschadigd geraakt is.
   
 • Vermeld bij je retourzending op een briefje in de doos duidelijk je ordernummer (begint met ORD...) 
   
 • Stuur het pakketje binnen 14 dagen na ontvangst retour (op jouw eigen kosten). 
  *Mevrouw Aardbei is niet aansprakelijk voor vermiste retourzendingen. Wij adviseren je retourzendingen altijd met track&trace of aangetekend te versturen.
  *Mevouw Aardbei behoudt zich voorts het recht voor retourzendingen om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag te crediteren of een tegoedcode aan te maken wanneer de artikelen niet binnen 14 dagen na aflevering van de bestelling zijn geretourneerd.
   
 • Het bedrag zal binnen enkele dagen na ontvangst van het artikel terug gestort worden op jouw rekening.

Let op: het is momenteel niet mogelijk om artikelen om te ruilen. Artikelen kunnen alleen worden geretourneerd voor een terugstorting van het aankoopbedrag. Als je een ander artikel wenst, dien je hiervoor zelf een nieuwe bestelling op onze webshop te plaatsen.

*Je ontvangt een tegoedbon als je producten uit onze webwinkel gekocht hebt met 30% korting of hoger.