• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ruilen en retourneren

Is het product toch niet helemaal wat je ervan had verwacht?
We zouden het natuurlijk het allerleukst vinden als je zo blij bent met de nieuwe spulletjes, dat je iedereen die het maar horen wil over Mevrouw Aardbei vertelt! Maar als je om wat voor reden dan ook toch niet helemaal tevreden bent met de producten gelden de volgende stappen:

 

Meld de retourzending vooraf
Stuur een email naar [email protected] met de artikelen die retour komen en de reden van retour. Binnen 14 dagen vanaf de dag dat het pakket geleverd is.

Open ons retourformulier, vul deze in en voeg deze bij je retourzending.

Als wij je retour in originele staat hebben ontvangen, zullen we het bedrag binnen enkele dagen terugstorten.

 

Wettelijk heb je een herroepingsrecht
Binnen de zichttermijn van 14 dagen mag je bestelde artikelen herroepen. Deze termijn gaat in op het moment dat de bestelling geleverd is. Retourneren mag aansluitend opnieuw binnen 14 dagen na het herroepen van de koop. De kosten voor het retour zenden zijn voor eigen rekening.

Ruilen
Het is niet mogelijk om artikelen om te ruilen. Als je een ander artikel wenst, dien je hiervoor zelf een nieuwe bestelling op onze webshop te plaatsen. Het artikel welke je niet wenst te houden mag je terug sturen.

Uitzonderingen
Artikelen moeten ongebruikt worden geretourneerd, in de originele, onbeschadigde verpakking en met de originele prijskaartjes. Mevrouw Aardbei behoudt zich het recht om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag te crediteren als een product of verpakking door het toedoen van de klant is beschadigd. 

Gepersonaliseerde bestellingen kunnen niet geretourneerd worden.
 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten