Ruilen en retourneren

Is het product toch niet helemaal wat je ervan had verwacht?
We zouden het natuurlijk het allerleukst vinden als je zo blij bent met de nieuwe spulletjes, dat je iedereen die het maar horen wil over Mevrouw Aardbei vertelt! Maar als je om wat voor reden dan ook toch niet helemaal tevreden bent met de producten gelden de volgende stappen:


 • Meld je retourzending binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling door vooraf een mail te sturen naar info@mevrouwaardbei.nl met de artikelen die retour komen, de reden van retour en je ordernummer.

 • Open ons retourformulier, vul deze in en voeg deze bij je retourzending.
   
 • Stuur het artikel in perfecte conditie (ongebruikt/onbeschadigd/geurloos) terug.
   
 • Stuur het artikel originele onbeschadigde verpakking (indien van toepassing) van het product zelf terug.
   
 • Gebruik de originele envelop of verzenddoos waar de artikelen oorspronkelijk mee zijn verzonden (zorg dat de doos goed opgevuld is zodat het artikel niet kan beschadigen). Mocht je de envelop of verzenddoos niet meer in bezit hebben of is deze te groot, overleg vooraf even met ons! 
  De kosten voor het retourneren van een pakketje zijn voor je eigen rekening.
   
 • Plak het nieuwe adreslabel over het oude verzendlabel heen.

  Het bedrag zal binnen enkele dagen na ontvangst van het artikel terug gestort worden. 

Ruilen
Het is niet mogelijk om artikelen om te ruilen. Artikelen kunnen alleen worden geretourneerd voor een terug storting van het aankoopbedrag. Als je een ander artikel wenst, dien je hiervoor zelf een nieuwe bestelling op onze webshop te plaatsen.

Wettelijk heb je een herroepingsrecht 
Binnen de zichttermijn van 14 dagen mag je bestelde artikelen retourneren. Deze termijn gaat in op het moment dat de bestelling geleverd is.
 

Uitzonderingen
Mevrouw Aardbei behoudt zich het recht om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag te crediteren wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt of wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd of de verpakking onzorgvuldig is geopend of beschadigd geraakt is.