• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Colour Me Kids

Colour Me Kids: Een groot deel van de creatieve ontwikkeling van kinderen is tekenen, maar we zijn meer dan alleen 'perzik' of 'bruin' - de beperkte kleuren die in elke standaard doos met kleurpotloden of viltstiften zit. Dit was het begin van het bedrij
Geslacht
Leeftijd
€5,95 €3,95

Colour Me Kids

Ontstaan Colour Me Kids

Kylee is een zeer gepassioneerde jonge lerares, die altijd het gevoel had dat kinderen zichzelf niet nauwkeurig konden vertegenwoordigen als het ging om artistieke expressie. Als samenleving hebben we zo hard gewerkt om middelen te krijgen die representatiever zijn voor mensen over de hele wereld, maar we lopen achter als het gaat om de hulpmiddelen die we gebruiken voor onze kinderen in de klas.

Een groot deel van de ontwikkeling en creatieve expressie van kinderen is tekenen, maar kinderen werden beperkt in hoe ze konden uitdrukken wie ze zijn! We zijn meer dan alleen 'perzik' of 'bruin' - de beperkte kleuren die beschikbaar zijn in elke standaard doos met krijtjes of viltstiften.

Na ongelooflijk veel onderzoek kwamen ze een aantal items tegen die in het buitenland verkrijgbaar waren en die ze in Zuid-Afrika niet konden krijgen, wat een overweldigende schok is als je kijkt naar de overvloed aan prachtige diversiteit in ons land. Desalniettemin waren deze opties duur, niet kindvriendelijk en klonken ze allemaal als huisverfstalen.

Dus na een-te-veel klachten van Kylee, zei haar man: LATEN WE DIT DOEN!!! Van een verschil willen maken in HAAR klaslokaal, naar een verschil willen maken in klaslokalen in Zuid-Afrika. Meer dan een JAAR later hebben ze een bedrijf gestart met krijtjes, potloden en andere knutsel items voor de huid waarin je je bevindt, die met trots de naam Color Me Kids heeft gekregen.

Ze zijn dus meer dan alleen een bedrijf - ze zijn een man en vrouw-team, gepassioneerd over het aanmoedigen van kinderen om de kleur van HUN huid te vieren!

Ze bedanken je voor de deelname aan hun reis om de expressie van individualiteit, uniciteit en eigenliefde aan te moedigen en kijken er naar uit om deel uit te maken van het verhaal van uw kind... dus ga JOU kleuren met Colour Me Kids! 

Colour Me Kids

We hebben een hele mooie set krijtjes van Colour Me Kids met 12 verschillende huidskleuren. Door de driehoekige vorm en de optimale grootte liggen de krijtjes fijn in de kleine kinderhanden en hebben ze goede grip.
Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten