• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Grapat

Grapat is een familie bedrijf gevestigd in Gerona (Catalonië). Een van de mooiste merken die open ended speelgoed maakt.
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
€20,00

Grapat

Het merk Grapat houten speelgoed

Grapat is een bekend speelgoedmerk dat gevestigd is in Catalonië. Het Spaanse bedrijf staat vooral bekend om zijn open ended en houten speelgoedproducten.  Ze hebben een sterke focus op het creëren van speelgoed dat de verbeelding en creativiteit van kinderen stimuleert.

 

De producten

Regenboogsets: Grapat staat bekend om zijn houten regenboogsets. Deze sets bestaan uit bogen in verschillende kleuren en maten, meestal in de vorm van halve cirkels. Kinderen kunnen ze gebruiken om te stapelen, te sorteren, te bouwen en om allerlei creatieve werken mee te maken.

Mandalas: Grapat biedt mandalasets met houten stukjes in verschillende vormen en kleuren. Deze stukjes kunnen door kinderen worden gebruikt om prachtige mandala-patronen en ontwerpen te creëren. Het moedigt geconcentreerd en rustig spelen aan.

Loose Parts: Grapat's "loose parts" sets bevatten kleine houten onderdelen zoals balletjes en ringen in diverse kleuren. Deze losse onderdelen kunnen worden gecombineerd en gebruikt voor open ended spelen. Kinderen kunnen zich in hun verbeelding integreren in verschillende rollenspellen.

Nins: Nins zijn houten speelfiguren die beschikbaar zijn in verschillende maten en kleuren. Ze kunnen worden gebruikt in combinatie met andere Grapat-items of als op zichzelf staande speelfiguren in fantasiespellen.

Kommen, bekers en schalen: Grapat produceert ook houten kommen, bekers en schalen die kinderen kunnen gebruiken voor het sorteren, verplaatsen en combineren van objecten. Deze kunnen worden gecombineerd met andere Grapat-items voor nog meer speelmogelijkheden.

 

Over het speelgoed

Grapat speelgoed wordt gemaakt van duurzaam beuken- en berkenhout, wordt gebeitst met natuurlijke verfstoffen en afgewerkt met plantaardige oliën. Wat het 100% veilig maakt voor kinderen en milieu. Doordat het hout alleen gebeitst en geolied is en niet gelakt behoudt het zijn natuurlijke textuur. 

De producten van Grapat hebben vaak een eenvoudige, natuurlijke esthetiek en bevatten weinig of geen plastic onderdelen.

Een van de meest iconische producten van Grapat is de houten regenboogset. Deze sets bestaan uit bogen in verschillende kleuren en maten en kunnen worden gebruikt voor het bouwen, stapelen en creatief spelen.

Grapat produceert ook sets met kleine houten stukjes in verschillende vormen en kleuren die kinderen kunnen gebruiken om mandala's te maken of om vrij te spelen.

Het speelgoed is open ended. Dit betekent dat het speelgoed is zonder specifieke instructies of doeleinde. Eindeloze mogelijkheden stimuleren je kindje zelf aan de slag te gaan. Hun fantasie en creativiteit worden hierbij sterk ontwikkeld. Grapat houten speelgoed is dus niet alleen leuk maar ook eens erg leerzaam. 

Het speelgoed is populair bij ouders en opvoeders die waarde hechten aan open-end spelen. Het stimuleren van de verbeelding en de zintuiglijke ontwikkeling van kinderen zijn ook super belangrijk. Het merk Grapat heeft wereldwijd erkenning gekregen vanwege de kwaliteit en het duurzame karakter van hun speelgoed.

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten