• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bloomingville Mini

Het prachtige merk komt uit Denemarken en is opgericht in 2000 door Betina Stampe. Het merk staat voor Scandinavisch design, up-to-date vintage & handgemaakte producten.
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
€24,90 €19,95
€195,00 €105,00

Bloomingville Mini

Het merk

Bloomingville komt uit Denemarken en is opgericht in 2000 door Betina Stampe. Bloomingville staat voor Scandinavisch design, up-to-date vintage & handgemaakte producten.

Bloomingville richt zich op het ontwerpen van kinderproducten die de fantasie en creativiteit van kinderen stimuleren. Het merk staat bekend om zijn unieke en speelse ontwerpen, die een combinatie zijn van Scandinavische eenvoud en levendige kleuren en patronen.

Een van de kenmerken van Bloomingville Mini is dat ze nadruk leggen op duurzaamheid en verantwoordelijkheid. Het merk zet zich in voor het verminderen van de impact op het milieu door het gebruik van duurzame materialen en productiemethoden. Bovendien hecht het merk veel waarde aan eerlijke arbeidsomstandigheden en werkt het samen met producenten die aan hoge normen voldoen op het gebied van ethiek en duurzaamheid.

De producten

Het assortiment van Bloomingville Mini bevat onder andere meubels, decoraties, speelgoed en textiel. Elk product is ontworpen met aandacht voor functionaliteit, veiligheid en esthetiek, en is gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen.

Wij hebben een mooi deel van het assoriment in de shop! Bij ons vind je prachtige bamboe producten,  kleden, kinderkameraccessoires en ook bijzonder speelgoed!

 

Zie hierboven het Bloomingville Mini assortiment.

 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten