• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

DOEBOEKEN

Doeboeken zijn een geweldig hulpmiddel om de focus te vergroten, de aandachtsspanne te vergroten en de concentratie te ontwikkelen.
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
€12,50 €8,50
-26%
OMY Poney Club kleurposter
€12,90 €9,50
-22%
OMY animals kleursetje
OMY animals kleursetje
€8,90 €6,95
€8,90 €6,95
-22%
OMY ocean kleurspellen
OMY ocean kleurspellen
€8,90 €6,95
-22%
OMY atlas kleurspellen
OMY atlas kleurspellen
€8,90 €6,95
€8,99 €5,99
€9,50 €5,50

DOEBOEKEN

Activiteitenboeken zijn een geweldig hulpmiddel om de focus- en aandachtsspanne te vergroten en de concentratie te ontwikkelen. De activiteiten zijn bedoeld om praktijkgericht begrip van concepten te ontdekken. De opdrachten in activiteitenboeken kunnen vaak in een korte tijd van 2 tot 3 minuten worden voltooid. Kinderen worden hierdoor gemotiveerd het af te maken. 

 

Over activiteitenboeken

Doeboeken voor kinderen bevatten interactieve opdrachtjes zoals; spelletjes, puzzels, quizzen, kleurplaten en andere elementen waarbij in het boek zelf moet worden geschreven of getekend.

 

Ontwikkeling

Activiteitenboeken voor kinderen zijn een effectieve manier om te helpen bij het herkennen van kleuren, vormen, cijfers en letters . Kinderen kunnen allerlei essentiële vaardigheden leren, zoals woordvorming, basisoptellingen en aftrekkingen, en hoe ze verschillende kleuren kunnen verkrijgen door verschillende tinten te combineren.

 

Kinder doeboeken zijn een super leuke activiteit voor je kindje en ondertussen ook nog eens erg leerzaam.

 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten