• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bibelotte

Eind 2006 richtte Jacoline van de Meent Bibelotte op. Zij was van kleins af aan al met kleuren bezig. Ze sorteerde snoeppapiertjes op kleur en maakte hier de mooiste combinaties mee. En als ze in de bouwmarkt was, liep ze altijd even watertandend door het
Geslacht
Kleuren
€8,95 €7,25

Bibelotte

Het merk

Eind 2006 richtte Jacoline van de Meent Bibelotte op. Zij was van kleins af aan al met kleuren bezig. Ze sorteerde snoeppapiertjes op kleur en maakte hier de mooiste combinaties mee. En als ze in de bouwmarkt was, liep ze altijd even watertandend door het gangpad met verfpotten om blij te worden van alle kleurtjes op een rij. Daar wilde ze wat mee en dat is gelukt met Bibelotte.

Haar webshop is uitgegroeid tot een merk in de mooiste woonaccessoires voor kinderkamers: van beddengoed tot muurstickers, van kussens tot behang. Bibelotte heeft zelfs dekentjes voor de poppenwieg in het assortiment, daaruit blijkt maar weer dat Jacoline oog voor detail heeft en dat ze weet wat #wonenmetkinderen echt inhoudt.

Want inmiddels is Jacoline moeder van vijf en weet dus als geen ander hoe je een babykamer, kinderkamer of tienerkamer gezellig, net even anders én duurzaam inricht. Want bedenken dat met één keer investeren in behang, je kind er z’n baby-, kinder- en zelfs tienerjaren plezier van heeft, is ook duurzaamheid. Dat de stijl van Jacoline populair is, blijkt wel uit de vele binnenkijkers die in (internationale) woonbladen geplaatst zijn. 

Goed om te weten

• Bij Bibelotte koop je een uniek product, want alle collecties worden in kleine binnen- en buitenlandse ateliers met de hand gemaakt. 

• Het behang is duurzaam geproduceerd en FSC-gecertificeerd. De inkt die ervoor gebruikt wordt is vrij van koolstofdioxide en andere schadelijke stoffen. 

• Alle stoffen zijn voorzien van het Öko-Tex certificaat, (erkend kwaliteitskeurmerk voor textiel dat vrij is van gezondheidsschadelijke materialen). 

• De verpakkingen zijn zo ontworpen dat je ze niet meteen de prullenbak in kiepert, maar er zelf mee aan de slag kunt. Daar is over nagedacht bij Bibelotte!

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten