• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

SLAAPTRAINERS

Slaaptrainers helpen baby's en jonge kinderen bij het inslapen en sommige modellen geven ook aan wanneer het tijd is om uit bed te komen. Onze mooi vormgegeven modellen zijn een aanwinst in iedere baby- of kinderkamer. We hebben ze in grijs, roze en blauw
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
€29,99 €19,50
€49,95 €39,95
€66,95 €39,00
€54,95 €34,50
€29,95 €24,95
€49,99 €41,99
€39,99 €34,95
€44,90
€44,90
€44,90

SLAAPTRAINERS

Lekker slapen

Slaaptrainers zijn een grote hulp bij het leren inslapen en doorslapen van babys en jonge kinderen. Doordat ze een vast muziekje of ritmisch geluid laten horen, leert het kind dat dit het teken is om te gaan slapen. Het geeft hen een gevoel van herkenning en daardoor van veiligheid. Ook werken ze als een nachtlampje. De slaaptrainer functie zorgt ervoor dat je kindje weet wanneer het tijd is om op te staan. Heeft PAM de pinguïn een oranje kleur, dan is het nog iets te vroeg om uit bed te komen. Licht het diertje groen op dan is het tijd om op te staan. We hebben in onze shop het merk Zazu, met de dierenfiguren uil, schaap en pinguin. Dit Nederlandse merk is een hit in Nederland en in het buitenland. Ze hebben hippe kinderwekkers en slaaptrainers op de markt gebracht, die zeker een aanwinst zijn in elke baby of kinderkamer! 

 

Slaaptrainer Pinguïn Pam

De schattige bluetooth slaaptrainer Pinguïn Pam van Zazu is niet alleen super leuk voor je kindje, hij is ook erg handig voor de nachtrust van mama en papa. Met zijn 3 functies is hij een absolute musthave voor in de kinderkamer.

Eerst en vooral kan de lieve pinguïn gebruikt worden als nachtlampje. Laat PAM de hele nacht zachtjes oplichten of kies voor de timerfunctie. Zo gaat hij na een half uurtje automatisch uit. Je kleintje kan zelf de kleur van het nachtlampje kiezen: blauw, roze, wit of rood.

De slaaptrainer functie zorgt ervoor dat je kindje weet wanneer het tijd is om op te staan. Heeft PAM de pinguïn een oranje kleur, dan is het nog iets te vroeg om uit bed te komen (max. 30 minuutjes). Licht het diertje groen op dan is het tijd om op te staan.

Als derde is PAM een leuke bluetooth speaker. Koppel de pinguïn aan je telefoon of tablet en laat je kindje genieten van leuke vertelverhaaltjes, vrolijke liedjes of lieve slaap deuntjes.

Model Schaap bijvoorbeeld is ook een slaapwekker.
De meer geavanceerde modellen kunnen ook een zelf-opgenomen muziekje afspelen en geven met de kleur van het licht aan of de kinderen al uit bed mogen komen. Op die manier is de slaaptrainer ook een grote hulp voor ouders die heel graag hun jonge kinderen willen leren dat er niet aleen een vaste bedtijd is in de avond, maar ook een vaste tijd is in de ochtend om uit bed te komen. 

De slaaptrainer uil en slaapwekker schaap zijn er in het grijs; de muziekdoos pinguin is er in roze en blauw en de grotere slaaptrainers pinguin zijn er in grijs, roze en blauw.  

 

 

Slaaphulpje met rustgevende geluiden


Het Zazu pinguin muziekdoosje speelt verschillende slaapliedjes en rustgevende geluiden (natuurgeluiden en hartslag geluiden) welke je gemakkelijk met de knopjes kunt kiezen.

De pinguin heeft een geluidssensor -zodat wanneer je kindje onrustig is- het lampje en/of het laatst gespeelde geluid geactiveerd wordt. Verder kun je via bluetooth nog veel meer laten afspelen, dankzij de draadloze speaker! Er zijn zelfs speciale Zazu Spotify lijsten met meer geluiden, sprookjes en kinderliedjes.

Wanneer het donker is kun je het lampje aanzetten, welke een zacht licht verspreidt. Het nachtlampje heeft een felle en een minder felle stand welke automatisch uitschakelt na 20 minuten. Je kunt ervoor kiezen hem automatisch weer aan te laten gaan wanneer je kindje wakker wordt. Kortom, een slaaptrainer is ideaal! 

 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten