• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

PLACEMATS voor jonge kinderen.

Geslacht
Kleuren
Leeftijd
€17,50 €10,50
-28%
OYOY placemat Panda
OYOY placemat Panda
€21,50 €15,50
-26%
OYOY placemat kleine Finn
OYOY placemat kleine Finn
€16,95 €12,50
-30%
OYOY placemat yummy Croissant
€22,00 €15,50
€15,95 €12,50
€15,95 €12,50
€15,95 €12,50

PLACEMATS voor jonge kinderen.

Leuke, stijlvolle placemats voor jonge kinderen met leuke dierenfiguren en in veel verschillende kleuren bij mevrouw Aardbei. Feestelijk en handig, want zo kan je kindje lekker zelf eten. Alle placemats zijn van siliconen gemaakt, zodat het tegen vallen, bijten en stoten kan en goed schoongemaakt worden. 

 

 

Maak je tafel af met een leuke placemat voor je kindje


Zoek je een leuke stijlvolle placemat voor jonge kinderen dan ben je bij mevrouw Aardbei aan het juiste adres. Met een leuke placemat, mooi kinderservies en eigen bestek maak je het eten voor je kindje tot een feest. En voor jezelf, want zo ziet je eettafel er meteen mooi verzorgd uit, zonder dat je de hele tafel hoeft te dekken. Een placemat speciaal ontworpen voor kinderen is ook reuze praktisch, want hij zorgt er voor dat het bordje en de beker goed blijven staan en niet makkelijk wegschuiven. Dat is fijn voor je kindje, want zelf eten is best een opgave. En met een doekje maak je alles in een handomdraai weer schoon. Alle placemats zijn van siliconen gemaakt; dat maakt ook dat ze gewoon opgerold kunnen worden en ook niet beschadigd raken als je kindje er zelf een keer zijn tandjes in zet, of als hij valt.  

 

Dierenfiguren en wolken in verschillende kleuren

Er valt iets te kiezen, want we hebben verschillende placemats met leuke dierenfiguren of in een wolkenpatroon. Je kunt kiezen voor een poes, een beer of een konijn met prachtige konijnenoren. Liewood heeft beren- en kattenhoofden, in de kleuren rose, mint en donker grijs. Done by Deer heeft placemats met hun iconische olifantenfiguurtje, in de kleuren blauw, grijs en rose. KG Design heeft prachtige wolkenfiguren en heeft de meeste diversiteit in kleuren: zwart, wit, grijs, roze, lichtblauw en mint. 
Voor de volwassenen en kinderen die een zwak hebben voor konijnen hebben we van het merk We Might Be Tiny helemaal geweldige konijnenfiguren met de karakteristieke konijnenoren. 

Misschien een leuk idee om aparte placemats te gebruiken voor ontbijt, lunch en avondeten. En ook heel geschikt als kraam- of verjaardagscadeautje.  

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten