• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lil'Atelier

Lil'Atelier is een kinderkledingmerk afkomstig uit Denemarken dat bekend staat om trendy en speelse ontwerpen. Het kledingmerk richt zich op comfortabele en stijlvolle kleding voor baby's en kinderen. Het merk staat voor samen is beter dan alleen en om ho
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
Maat

Lil'Atelier

Lil'Atelier is een kinderkledingmerk afkomstig uit Denemarken dat bekend staat om trendy en speelse ontwerpen.  Dit mooie Deense merk is een dochter van het welbekende Name It. Het kledingmerk richt zich op comfortabele en stijlvolle kleding voor baby's en kinderen en dat voor een betaalbare prijs. Het merk staat voor samen is beter dan alleen en om hoogwaardig materialen en aandacht voor detail.

Over Lil'Atelier

Lil'Atelier werd opgericht met als doel om kinderen aan te kleden die zowel trendy als praktisch zijn. Het merk gelooft dat kinderen zich het beste kunnen ontwikkelen en plezier kunnen hebben als ze zich comfortabel voelen in wat ze dragen.

Lil'Atelier omarmt de schoonheid van minimalisme, natuurlijke en comfortabele materialen die gemakkelijk te dragen zijn. De kledingcollecties zijn gefocust op kleur, humeur, textuur en handgetekende elementen. De kleding is geïnspireerd door de natuur.  De kleuren die gebruikt worden zijn aards, ingetogen en bewust samen gesteld. Hierdoor kan alles goed gecombineerd worden met de huidige collecties en kan alles meerdere seizoenen gedragen worden. Elk stuk is zorgvuldig ontworpen om de behoeften en smaak van kinderen te weerspiegelen, terwijl tegelijkertijd rekening gehouden wordt met de wensen van de ouders.

Lil'Atelier hecht ook veel waarde aan duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid, zodat de aarde een fijne plek blijft voor volgende generaties. Het merk werkt samen met fabrikanten die ethische en milieuvriendelijke productiemethoden hanteren en streeft ernaar om een positieve impact te hebben op de wereld om ons heen.

Materialen van Lil'Atelier

Good cashmere

Deze hoge-kwaliteit cashmier is gecertificeerd volgens de Good Cashmere Standard. Deze richtlijn zorgt ervoor dat er goed gezorgd wordt voor de cashmier geiten, het milieu beschermd wordt en dat de herders die de cashmier produceren ondersteund worden.

Organic cotton

Biologisch katoen is normaliter katoen dat verbouwd wordt zonder het gebruik van gevaarlijke pesticiden of synthetische meststoffen. Het biologische katoen wat gebruikt wordt, is gecertificeerd door ’s werelds toonaangevende verwerkingsstandaard voor biologisch textiel. Dit zorgt ervoor dat er geen schadelijke chemicaliën gebruikt worden. Dit is goed voor iedereen die betrokken is bij het maken van onze katoenen kledingstukken.

Biologisch katoen kan op dezelfde manier hergebruikt worden als het katoen wat normaliter gebruikt wordt. Alle natuurlijke vezels, bijvoorbeeld katoen, vlas en hennep kunnen worden omgezet in mestafval.

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten