• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Authentic Models

Bij Authentic Models combineren ze door middel van elegant handgemaakte meubels, objecten en ornamenten die de essentie van een tijdperk of interesse vastleggen via zinvol en verrassend design.
Geslacht
Kleuren
Leeftijd

Authentic Models

Authentic Models

Als hoogwaardig meubel- en woondecoratiemerk streeft Authentic Models ernaar om elk stuk met een inspirerend verhaal te ontwikkelen. Hun bedrijf is altijd toegewijd geweest aan het omarmen van de vaardigheden en trots die zijn gebruikt bij het ontwikkelen, ontwerpen en vervaardigen van de originele versies van hun artikelen. 

Producten

Met het oog op een toekomst van onderscheidend design en hoge kwaliteit, is het individueel vakmanschap dat zich verzet tegen massaproductie. Terwijl design en materialen het potentieel creëren voor de schoonheid van een meubel of accessoire, bepaalt vakmanschap het uiteindelijke resultaat.

Al de handgemaakte producten zijn gemaakt met aandacht voor detail, wat elk stuk uniek maakt. De vakmensen die aan de collecties werken zijn vakmensen en verstaan hun vak tot in de puntjes. Daarom geloofd Authentic Models dat er bij het maken geen fouten zijn, alleen unieke creaties.


 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten