• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Twistiti

Twistiti heeft producten ontwikkeld om kinderen te helpen bij het leren klokkijken. Zo leren de kinderen in hun eigen tempo de basisprincipes van het kloklezen.
Geen producten gevonden...

Twistiti

De tijd leren is ingewikkeld en lukt pas echt rond de leeftijd van 6 tot 8 jaar. Kinderen stellen zich echter al van kleins af aan vragen over het verstrijken van de tijd. Op de Twistiti wijzerplaat staan 12 kleuren. De minuten staan in groepjes van 5 zoals op school. Zo leren de kinderen in hun eigen tempo de basisprincipes van het kloklezen.

 

Over Twistiti

Ze ontwikkelen producten om kinderen te helpen bij het leren van de tijd. Het zit in het DNA van Twistiti om educatief nut, ergonomie en design op efficiënte wijze te combineren. Daarbij vergeten ze niet hoeveel plezier een kind beleeft aan een goed ontworpen object.

De producten worden in China vervaardigd onder de strikte supervisie van Twistiti, in een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van horloges en dat gecontroleerd wordt door een onafhankelijke internationale organisatie. Het volledige ontwerp en de keuze van componenten en materialen worden gemaakt door Twistiti in België.

 

Ontwikkeling

Horloges kunnen een aantal voordelen bieden voor de ontwikkeling van een kind, afhankelijk van de leeftijd en de situatie. 

Tijdsbesef: Het dragen van een horloge kan kinderen helpen bij het ontwikkelen van een gevoel van tijdsbesef. Ze leren de concepten van tijd, zoals het begrijpen van hoe lang bepaalde activiteiten duren.

Zelfstandigheid: Een horloge kan een instrument zijn waarmee kinderen zelfstandiger worden. Het stelt hen in staat om hun eigen tijd te beheren en verantwoordelijkheid te nemen voor hun schema's en taken.

Leren Klok Lezen: Het dragen van een analoog horloge kan kinderen stimuleren om de klok te leren lezen. Dit kan een educatief aspect toevoegen aan hun ontwikkeling en hen helpen omgaan met klokken in hun dagelijkse leven.

Planningsvaardigheden: Het gebruik van een horloge kan kinderen helpen bij het ontwikkelen van planningsvaardigheden. Ze kunnen hun tijd beter organiseren en prioriteiten stellen door te leren hoe ze hun tijd effectief kunnen verdelen.

Zelfdiscipline: Het hebben van een horloge kan kinderen helpen bij het ontwikkelen van zelfdiscipline. Ze leren op tijd te komen voor afspraken, lessen en activiteiten, wat een belangrijke levensvaardigheid is.

Zelfvertrouwen: Het gevoel van verantwoordelijkheid dat gepaard gaat met het dragen van een horloge kan bijdragen aan het opbouwen van zelfvertrouwen bij kinderen. Ze voelen zich meer volwassen en in staat om voor zichzelf te zorgen.

Routine en Structuur: Het gebruik van een horloge kan helpen bij het creëren van een gevoel van routine en structuur in het dagelijks leven van een kind. Ze leren het belang van tijd in verschillende activiteiten, van schoolwerk tot vrijetijdsbesteding.

Hoewel het dragen van een horloge nuttige aspecten kan hebben, is het belangrijk op te merken dat niet alle kinderen hetzelfde zijn. Sommige kinderen kunnen meer baat hebben bij het gebruik van een horloge dan anderen. Het is ook van belang dat kinderen, afhankelijk van hun leeftijd, een geschikt horloge dragen dat past bij hun behoeften en vaardigheidsniveau.

 

Twistiti is gespecialiseerd in het ontwerpen van kinderhorloges en klokken. 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten