• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Janod

Dit leuke merk komt uit Frankrijk en is gespecialiseerd in de productie / vervaardiging van traditioneel speelgoed en spellen in hout en karton. 
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
€19,95
-8%
Janod kapperset
Janod kapperset
€29,99 €27,50
€18,75
€17,25

Janod

Het merk

Dit leuke merk komt uit Frankrijk en is gespecialiseerd in de productie / vervaardiging van traditioneel speelgoed en spellen in hout en karton. We verkopen onder andere magneetboeken, stapelaars, puzzels en ander leuk houten speelgoed!

De producten

Als je het magneetboek opent zie je de plaat en de bak met magneten en kaartjes erin. Op de plaat kun je de vormpjes zo bevestigen zoals het dier dat op het kaartje staat, wissel de kaartjes af voor steeds weer een nieuw resultaat, of laat je kindje zelf los gaan met de eigen fantasie!

Het onstaan

Louis Janod begon meer dan 40 jaar geleden met het maken van houten kinderproducten in een oud berggebied de Jura, aan weerszijden van de grens tussen Frankrijk en Zwitserland. Hij gebruikte enkel natuurlijke producten en dat beviel zo goed dat ze besloot dat die producten de basis van al zijn speelgoed zouden zijn en blijven. Trends, daar trokken ze zich bij dit merk niets van aan. Ook al zijn de producten van Janod niet trendgebonden, het is wel eigentijds. Het heeft frisse kleuren, een doordacht design en voldoet 100% aan de veiligheidsnormen.

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten