• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Baby Bello

Baby Bello is in 2018 opgericht en ontwerpt biologisch speelgoed en accessoires.
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
€34,95
€39,95 €32,50
€39,95 €32,50

Baby Bello

Waarom kiezen voor Baby Bello?

Baby Bello is een uniek merk dat zich toelegt op het creëren van hoogwaardige producten voor baby's en jonge kindjes. Met een brede selectie van artikelen heeft Baby Bello zich gevestigd als een vertrouwd merk bij ouders over de hele wereld.

 

Kenmerken die het merk onderscheit

Een van de kenmerken die Baby Bello onderscheidt, is het feit dat ze gefocust zijn op de zorg van je kindje, de planeet en hun toekomst. 

Het merk ontwerpt biologisch speelgoed en kinderkamer accessoires. Het bedrijf is opgericht in 2018 en heeft ondertussen wereldwijd producten verkocht.

Ze focussen zich op het ontwerpen van mooie producten die milieuduurzaam zijn en geven daarbij alle aspecten van ethisch zakendoen. Dit omvat het menselijk welzijn, dierenwelzijn en planeetgezondheid.

 

Wie ontwerpt de items van Baby Bello?

Alle items van het merk zijn ontworpen door Martijn Kamminga. Hij is het jongste lid uit een creatieve familie, met een moeder als balletdanser en een vader als interieurontwerper. Subtiele kleuren en minimalistische ontwerpen zijn de persoonlijke voorkeuren van Martijn. 

Het beginnen van een eigen merk met een tintje Deens design en een vleugje stedelijk minimalisme was een droom die uitkwam voor Martijn. 

 

Organisch katoen; voor de toekomst. voor de wereld

Het biologische katoen wordt geproduceerd zonder het gebruik van synthtische pesticiden en meststoffen. 

 

Circulariteit

Het merk voelt at circulariteit heel belangrijk is voor toekomstige generaties. Dus bestaat de vulling uitsluitend uit gerecycled polyester. Bovendien gebruiken ze voor het kleuren van de items alleen mileuvriendelijke kleuren. 

 

Collectie

Bij ons in de shop vind je een mooie collectie aan baby mobielen. Van natuurlijke wolken mobielen tot aan vrolijke dieren varianten. Allemaal hebben ze mooie zachte kleuren en en veel verschillende vormen. Je kindje kan natuurlijk nog niet zoveel, maar door de vele vormen zal je kleine zeker de beweging kunnen waarnemen. Zo heeft hij of zij iets om naar te kijken wanneer hij of zij in de ledikant ligt. 

Een leuk babymobieltje is een musthave voor in de kinderkamer. Met de mobieltjes van Bab Bello zit je zeker goed! 

 

 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten