• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

That's Mine

Bij That's Mine focussen ze op kwaliteit. Al de producten zijn ontworpen in Denemarken en hun doel is dat de selectie zowel kinderen als hun ouders aanspreekt. Ze focussen op duurzaamheid en multifunctioneel, en willen kinderen motiveren om langer te spe
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
€16,95 €9,00
€16,95 €9,00
€16,95 €8,95
€26,90 €22,50
€27,90 €23,50
€27,90 €23,50
€11,45 €7,95

That's Mine

That's Mine

Gelegen in een klein Deens dorpje, Herlufmagle, op het platteland vind je That's Mine - midden in de prachtige Deense natuur. Hun motto "Tales ontworpen in Denemarken" vat de wens samen om traditionele verhalen voor kinderen en hun ouders tot leven te brengen. Ze zijn geïnspireerd door de magie van de kindertijd en hun doel is om producten te ontwerpen die kinderen motiveren om langer te spelen en die het leven van ouders gemakkelijker maken. Ze brengen hulde aan het ouderschap en zien het dagelijks leven als een avontuur.

Ontwerpen

Al hun ontwerpen en ideeën zijn geïnspireerd op de speelse, onderzoekende geest van kinderen en hoe ze worden geïnspireerd door hun omgeving, vooral in de natuur. Veel van de producten van That's Mine hebben hun wortels in de Scandinavische natuur. 

Ontstaan That's Mine

In januari 2013 werd Mette Neerup Mariager voor het eerst in haar leven moeder. Ze wilde dat de kinderkamer net zo uniek zou zijn als haar dochter, en ze zocht naar leuke dingen met interessante details om de kamer te versieren. Mette vond niet wat ze zocht, dus besloot ze ze zelf te maken. Het eerste wat ze maakte was een haak in de vorm van een konijn, en ze was er zo blij mee dat ze er een foto van op haar profiel op Instagram deelde. Diezelfde avond werd ze gebombardeerd met bevelen van de konijnenhaak, en de overweldigende vraag gaf haar de moed om meer ideeën tot werkelijkheid te brengen. De dochter van Mette was de inspiratie achter de eerste producten, maar ze bracht Mette ook op het idee voor de naam van het bedrijf, dat bleef hangen. De dochter had een periode waarin ze tegen alles "die van mij" zei, en het werd That's Mine als de naam van het bedrijf.

That's Mine werd een realiteit in 2015, en hoewel het merk sinds de kleine konijnenhaak enorm is gegroeid en nu een brede maar nauwkeurige selectie van kwaliteitsproducten voor kinderen en kinderkamers biedt, is het idee achter That's Mine nog steeds hetzelfde.

 

 

 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten