• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Midbec

Midbec Tapeter is sinds de oprichting in 1974 een van de toonaangevende behangbedrijven in Zweden.
Geslacht
Kleuren
Leeftijd

Midbec

Midbec Tapeter is sinds de oprichting in 1974 een van de toonaangevende behangbedrijven in Zweden. Er is sinds de start veel gebeurd in zowel de markt als het bedrijf. Sinds 20 jaar is het bedrijf in handen van Bengt Johnson. Hij begon meer dan 30 jaar geleden in het bedrijf als verkoper.

Midbec Tapeter is altijd al een Zweeds behangmerk geweest dat de beste collecties uit Europa importeerde. Rond 2014 hebben ze hun eerste fulltime ontwerper in dienst genomen en zijn ze begonnen met hun eigen productie. Met de drie sterren ontwerpers Hanna Wendelbo, Björn Nilsson en Lina Schnaufer hebben ze de mooiste ontwerpen en collecties gecreeerd. Consumenten over de hele wereld worden hiermee aangesproken.

 

Zweedse behangfamilie

Midbec Tapeter bestaat al bijna 50 jaar en het bedrijf is eigendom van en wordt gerund door Bengt en zijn zoon Per. Het bedrijfsplan was vanaf het begin om behang van de sterkste merken van Europa te importeren en op de Zweedse markt te verkopen. Tegenwoordig is het bedrijfsmodel echter heel anders.

 

Midbec-ontwerp

In 2014, bijna 10 jaar geleden, richtten ze hun blik op de tekentafel en huurden ze hun eerste ontwerper in. Tegenwoordig hebben ze een team van ontwerpers die voortdurend bijdragen aan de Scandinavische behangerfenis.

Het is belangrijk voor hun om handgetekende ontwerpen met Zweedse en Scandinavische invloeden aan te kunnen bieden. De verschillende stijlen en uitdrukkingen openen meer markten, naast Zweden. Het doel is simpel: ze willen dat Zweeds design de komende jaren de muren over de hele wereld zal versieren.

 

Over kinderbehang van Midbec

De ruimte voor spel, creativiteit, leren en herstel. Kinderbehang is niet alleen leuk voor de kinderen, het bevordert ook de creativiteit. Kies de stijl voor jouw kleine lieverd: schattige, stoere of neutrale kinderkamer waarbij elk behang met zorg is ontworpen.

  • Gebruik zachte en rustige kleuren en patronen in kleine ruimtes; zij zullen de kamer groter maken.
  • Voeg elementen toe die het kind aan de muur heeft gemaakt, zoals schilderijen, tekeningen of een verzameling schatten zoals rotsen of fossielen.
  • Als je voor een behang met veel patronen en kleuren hebt gekozen, combineer dit dan met stijlvol, eenvoudig meubilair.

 

Stimuleer creativiteit met patroonbehang

We weten dat verbeeldingskracht en creativiteit nauw met elkaar verbonden zijn. Patronen die de verbeelding prikkelen, bevorderen dus ook de creativiteit. Tot de kleuren die de creativiteit vergroten behoren oranje, groen, blauw, paars en violet. Behangpatronen met onderling verbonden elementen (symbolen, vormen en voertuigen) of verhalende kenmerken (bijvoorbeeld landschappen met dieren of sprookjesfiguren) moedigen uw kind aan om na te denken en zijn eigen verhalen te bedenken of het behang te gebruiken als achtergrond voor avontuurlijke spelletjes.

 

Mogelijkheid om te leren

Met leuke en sprookjesachtige achtergronden kunnen ze al hun zintuigen oefenen. Geometrische behangpatronen helpen kinderen van alle leeftijden met een groter leervermogen. Zelfs baby's zijn gefascineerd door eenvoudige vormen, en naarmate het kind ouder wordt, kunnen ze complexer worden.

 

De prachtige behangsoorten van Midbec zijn dus de ideale toevoeging aan de kinderkamer. Het zal niet alleen zorgen voor een gezellige sfeer, maar zal ook het thema van de kinderkamer versterken.

 

 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten