• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

BIJTRING EN RAMMELAAR

Voor de allerkleinste tot kinderen tot ouder heeft Mevrouw Aardbei veel prachtige en hippe rammelaars en bijtringen beschikbaar.
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
€21,95
€21,95
€13,99

BIJTRING EN RAMMELAAR

Leuke, stijlvolle bijtring en rammelaar voor jonge kinderen met leuke figuren en in veel verschillende kleuren en materialen bij mevrouw Aardbei. Voor de allerkleinste tot kinderen tot ouder zitten er veel prachtige en hippe rammelaars en bijtringen tussen.

 

Doorkomende tandjes

Als je merkt dat je kleine tandjes begint te krijgen is een bijtring een goede optie. Kies bijvoorbeeld van een van de leuke bijtspeeltjes van Oli & Carol in de vorm van groente of fruit zoals een avocado bijt speeltje, kool bijt speeltje, meloen bijt speeltje, broccoli bijt speeltje, kool badspeeltje of kies voor een wortel bijt armband. Verder heeft Oli & Carol nog veel andere bijt armband speeltjes zoals een hert bijtarmband, flamingo bijtring, zebra bijtarmband, olifant bijtarmband of zelfs een eenhoorn bijtarmband! Verder zijn er ook nog origami speeltjes zoals van bootjes in verschillende kleuren zoals mint, nude, roze en geel. Andere origami speeltjes zoals een witte auto, een stoere blauwe walvis, een leuke rode krab of een vrolijke groene schildpad . Al deze bijt speeltjes zijn gemaakt van rubber en veilig voor je kindje om op te bijten. Een ander bijtspeeltje ook gemaakt van rubber is de Hevea bijtring panda of de bijtringen sterren van Natursutten of van BamBam. Sophie de Giraffe is ook een populair bijtspeeltje onder de kleine, deze leuke giraffe is net zoals de andere bijtspeeltjes makkelijk voor je kleine om vast te houden en mee te spelen. Dit speeltje is makkelijk te herkennen tussen alle andere speeltjes en heeft zjn eigen geur.

 

Leuk geluidje

De eerste paar maanden van je kleine gaat allemaal over ontdekken en nieuwe dingen ervaren. En naast dingen om op te kauwen en te sabbelen is horen ook een van de zintuigen die ontwikellen. Om nieuwe geluiden te ontdekken is ene rammelaar eem goed speeltje voor je kleine. Mevrouw Aardbei verkoopt verschillende soorten en maten aan rammelaars met ruime keuze uit verschillende merken en materialen. De Grimm's Toy's en Plan Toys rammelaars zijn allemaal gemaakt van hout met de mooiste kleuren. Grimm's Toy's rammelaars zijn in de kleuren van de regenboog in combinatie met hout geven naast een leuk geluid ook nog visueel iets moois om naar te kijken en de aandacht te trekken van je baby. De Plan Toys rammelaars zijn ook met hout en kleur alleen zijn deze op kleurgebied zachter met astel tinten zoals pastel blauw, oranje, geel en roze. De meeste van deze houten rammelaars hebben houten balletjes die het geluid veroorzaken.

Er zijn ook veel zachte rammelaars gemaakt van stof die met een lus komen, zoals de Fabelab of Mies & Co rammelaars die makkelijk aan dingen zoals de box, luggy of wieg vast kunnen worden gemaakt. Ook zijn er rammelaars verkrijgbar die ook knuffels zijn, zoals de Maileg rammelaar, the Fabelab octopus of The Milk Collective rammelaars. Mian and Co heeft een gehaakte rammelaar die er mooi uitziet en een eenhoorn bovenop heeft, deze rammelaar is goed voor elke kleine meid! De houten rammelaarss met een stoffen element van Bezisa zien er mooi uit en gaan lang mee, deze rammelaars hebben verschillende texturen en materialen wat interesse wekt bij je kleine.

 

Lanco Sensory

Heb je een veel jonger kleintje of ben je opzoek naar een goed kraamcadeau zijn de lanco Sensory rubberen speeltjes een goed idee. Hiermee ontwikkelen de 5 zintuigen. Dankzij de opvallende kleuren word de aandacht van de baby aangetrokken en pakken ze het sneller op, ook leren ze verschillende kleuren van jongs af aan te herkennen, wat ook de oog-coördinatie ontwikkelt. het speelgoed is veilig om op te kauwen en sabbelen en eenvoudig vast te pakken. Het speelgoed heeft een zachte piep dat genoeg is om baby's aandacht te trekken zonder teveel lawaai. Verschillende texturen van de bijtringen laten jouw kindje nieuwe vormen en manieren om vast te pakken ontdekken.

 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten