• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

The Zoofamily

The Zoofamily ontdekte dat hoewel kinderen steeds vaker digitale camera's gebruiken en er nog geen geweldige camera's bestonden die speciaal voor kinderen waren ontworpen.
Geslacht
Kleuren
Leeftijd

The Zoofamily

The Zoofamily ontdekte dat hoewel kinderen steeds vaker digitale camera's gebruiken en er nog geen geweldige camera's bestonden die speciaal voor kinderen waren ontworpen. Zo is The Zoofamily voor kinderen ontwikkeld. Ze zijn ontworpen met zorg voor onze kinderen en onze planeet

De meest milieuvriendelijke kindercamera

The Zoofamily heeft niet alleen de beste kindercamera's gemaakt, maar ze willen ook creatieve verbindingen tussen kinderen en met onze planeet. The Zoofamily heeft de dierenreferenties ontworpen om de interesse van kinderen in de natuur te wekken, en we streven naar een wereld waarin de natuurlijke schoonheid voor de komende generaties wordt hersteld, dus voor één verkochte camera planten ze één boom.

Wees creatief en maak verbinding

De digitale camera voor kinderen van Zoofamily is een STEM-product (wetenschap- technologie- techniek- wiskunde). Hierdoor worden kinderen gestimuleerd om op jonge leeftijd kennis te maken met bètavakken. Fotografie zal hen helpen verschillende kritische vaardigheden te ontwikkelen, zoals creatief denken, observeren, kritisch denken, sociale vaardigheden en niet in de laatste plaats fijne motoriek. Creatief zijn met een kindvriendelijke digitale camera zal hen inspireren om creatiever te zijn en contact te maken met hun vrienden, familie en de natuur door middel van de kunst van fotografie.

Over de camera's

De kindercamera's van The Zoofamily zijn super licht en gemaakt voor kinderhanden. Ze liggen perfect in de hand, waardoor de kans op vallen kleiner wordt. Mocht het toch gebeuren...geen probleem!

De superhoes van de kindercamera adsorbeert de schok waardoor de camera onbeschadigd blijft. Voor kinderen is echter niet alleen 'het uiterlijk'belangrijk. De camera moet naast voldoende uitdaging ook speel- en leermogelijkheden bieden. Daarom is elke Zoofamily kindercamera voorzien van stickers om de camera te personaliseren en een eigen tintje te geven. De foto's zelf kunnen ook door de kleine fotografen bewerkt worden. Er staan diverse layouts en templates hiervoor klaar!

Dankzij de 1080 HD videocamera maken ze zelfs moeiteloos een video! Deze nieuwe generatie 24 megapixel digitale kindercamera biedt een eersteklas beeldkwaliteit, dankzij nieuwe en verbetere lenzen en software. 1080P HD-video is altijd beschikbaar om de beste momenten vast te kunnen leggen. Zodra de camera volledig opladen is, kun je er 2000 foto's mee maken of 2 uur film opnemen.

De camera's passen perfect in de kleine handjes van kinderen. Slechts 65 gram en toch een duurzaam schokbestendig camerabehuizing en componenten. De ingebouwde oplaadbare batterj van 1000mAh zorgt ervoor dat de camera's uren mee gaan alvorens je weer moet opladen. 

 

 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten