• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Littlephant

Op zoek naar behang voor je kinderkamer? Dan ben je bij ons op het juiste adres!
Geslacht
Kleuren
Leeftijd

Littlephant


Oprichter 

Littlephant is een Zweeds merk opgericht door Camilla Lundsten, gedreven door de passie om je te helpen een ruimte echt als thuis te laten voelen en kinderen en hun spel creatiever te maken.

Materialen

Haar Scandinavische afkomst inspireert Littlephant bij alles wat ze doen. Van het ontwerpen van een wereld vol patronen tot een duurzame manier van dingen maken en de manier waarop ze hun leven leiden. Littlephant werkt alleen met natuurlijke en eerlijke materialen. Het kinderkamer behang is ontworpen met een Zweedse houding ten opzichte van vorm en functie, het is duurzaam geproduceerd en gemaakt van natuurlijke materialen.

Littlephant - een karakterwereld voor kinderen

Het merk Littlephant en zijn karakterwereld is gemaakt door Camilla, ontwerper, illustrator en auteur.  Het merk werd gelanceerd in 2012. Camilla wilde haar ervaring en vaardigheden van haar professionele leven als ontwerper van interieur en producten samenvoegen met een denkbeeldig kinderuniversum. 

Het begon allemaal met het personage van een kleine rode olifant, gemaakt voor de verhalen van haar kinderen. De olifant gaf haar de moed om te geloven dat ze haar eigen bedrijf kon starten in plaats van voor anderen te werken. Om te durven geloven in haar creativiteit en in Camilla haar eigenwijsheid als het gaat om het maken van eerlijke producten. Het olifantje kreeg de naam Littlephant en hij en zijn vrienden zijn nieuwsgierig, eerlijk, creatief en ze geloven dat een goede vriend zijn het allerbelangrijkste is. De naam van het merk lag daarmee voor de hand. 

Het kinderkamer behang is ontwikkeld en geproduceerd door Camilla en haar team, versierd met unieke patronen of personages uit de wereld van Littlephant.

Productie

Het behang van Littlephant wordt alleen geproduceerd in fabrieken die aan zeer hoge eisen voldoen. Al hun producten zijn gemaakt met respect voor de lucht die we in ademen en de mensen om ons heen.

Littlephant zorgt voor een zorgvuldige productie en probeert de producten zo dicht mogelijk bij de verkoopplaats te maken. De meeste producten worden gemaakt in Zweden, zo wordt het behang gemaakt samen met partner Ulricehamns Tapetfabrik in het westen van Zweden en in Noord-Europa, waar al hun stoffen worden bedrukt door meesterdrukkers. 

Giving Back

Voor Littlephant is de zorg voor anderen en de wereld om ons heen essentieel. Daarom gaat een deel van de winst van speciale edities en projecten rechtstreeks naar het goede doel.

Voorbeelden:
De Limited Edition en gesigneerde Art Print serie is gemaakt om kinderen in nood te ondersteunen (Supporting UNICEF) en de "Bees and Butterflies" Art prints serie is gemaakt om de Swedish Society for Nature Conservation (SSNC) en hun werk met zeer belangrijke insecten te ondersteunen.

Sinds het begin heeft het merk producten weggegeven aan kinderziekenhuizen, scholen en peuterspeelzalen. Dit doen ze om hun omgeving te ondersteunen en om gezellige ruimtes te creeeren met creatief en ontwikkelend speelgoed en decoratie. Ze doen zoveel mogelijk aan liefdadigheid, omdat ze geloven dat geven altijd goed is, zelfs als het budget onder druk staat, kan men altijd proberen iets te doen.

Behang

De liefde voor patronen en kleuren, de passie voor hoge kwaliteit en echte vakmanschap en laten we respect voor de natuur niet vergeten, zijn allemaal terug te vinden in de collectie kinderkamer behang van Littlephant! 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten