• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

SPIEGELS

Op zoek naar een spiegel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Geslacht
Kleuren
€21,95
-14%
KidsDepot Mila rotan spiegel
€34,95 €29,95
-14%
KidsDepot Miles bamboe spiegel
€34,95 €29,95

SPIEGELS

Spiegeltje spiegeltje aan de wand. Een mooie spiegel is onmisbaar in een kamer. Gelukkig ben je bij ons aan het goede adres voor een spiegel om elke kamer op te fleuren. Het is een klein detail, maar het heeft zoveel voordelen. 

Zo helpen spiegels bij de ontdekking en het vergroot het bewustzijn van de kleine. Door met spiegels te spelen worden de visuele zintuigen verder ontwikkeld. Denk hierbij aan het inschatten van diepte en de grote van bewegingen met de armen. De kleine die voor een spiegel zit kan extra worden gestimuleerd om fysieke vaardigheden te vergaren. Door naar het eigen lichaam te kijken wanneer het beweegt wordt de spier en oog coördinatie beter. 

Elke leeftijd heeft zijn eigen voordelen bij een spiegel. Bij 0 maanden slaapt de baby bijna de hele dag en zijn de ogen nog niet heel ver ontwikkeld. Dit leidt tot slechte herkenning van voorwerpen, spiegels zorgen voor een uitbreiding van de omgeving in hun ogen. Tussen 0 en 2 maanden gaan baby's de omgeving en zichzelf onderscheiden in de spiegel. Ze merken op dat de bewegingen die zij maken synchroon zijn, oftewel hun reflectie. Na 4 maanden hebben ze zich zover ontwikkeld dat ze hun reflectie en eigen bewegingen uit elkaar kunnen houden. Tussen de 18 en 24 maanden herkennen ze zichzelf in het spiegelbeeld. Als ze 3 tot 4 jaar oud zijn merk je de voordelen van spiegels. Ze herkennen zichzelf in foto's en videos. Als ze de leeftijd van 4 of 5 hebben bereikt kunnen ze situatie bekijken vanuit een ander perspectief. Ze kunnen emoties zoals trots en schaamte herkennen. 

Onze merken

We hebben verschillende merken en maten spiegels. De Liewood spiegels zijn van goed formaat om echt mee te spelen. De kleine kan ze vastpakken meenemen en op verschillende hoogtes houden. De mogelijkheid om de spiegel gemakkelijk te verplaatsen zorgt voor meerdere invalshoeken. Naast Liewood hebben wij twee soorten spiegels uit het tv programma vtwonen. Vtwonen spiegels zijn van een groter formaat dan Liewood spiegels, dit maakt ze perfect om aan de muur op te hangen. We bieden ook spiegels aan met leuke decoratieve lijsten eromheen. Het merk dat deze super leuke spiegels aanbiedt is Kidsdepot. De spiegels zijn versiert met rotan of bamboe, dit geeft een natuurlijke en rustig gevoel af en staan supel leuk in elke kamer. 

Ruimtes 

Een spiegel kan natuurlijk in elke kamer van je huis. De slaapkamer, speelkamer, badkamer, hal, toilet of noem het maar op. Elke kamer kan wel een mooie spiegel gebruiken. Het is niet alleen handig om jezelf te bekijken, maar het doet ook heel veel met de ruimte waar je de spiegel in plaatst. Een grote spiegel kan een ruimte namelijk groter laten lijken door wat meer diepte in de kamer te brengen. Wat natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk is dat een spiegel decoratieef is. Zo fleut een spiegel elke kamer een beetje op. Elke spiegel heeft dus een eigen functie. 

Neem maar eens op je gemak een kijkje op onze website om al de spiegels te bewonderen. Elk product beschikt goede foto's en informatie, zodat je precies weet wat je in huis haalt. 

 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten