• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

SPIEGELS

Op zoek naar een spiegel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Geslacht
Kleuren
€19,95
€19,95
-27%
Ferm Living Pear spiegel
Ferm Living Pear spiegel
€79,00 €57,95

SPIEGELS

Spiegels

Spiegeltje spiegeltje aan de wand... Ik heb de mooiste spiegel van het land... Spiegels zijn onmisbaar in een ruimte. Het is een klein detail, maar het heeft zoveel voordelen. 

Spiegels zijn niet alleen een leuke toevoeging aan de kinderkamer, maar zijn ook goed voor de ontwikkeling voor je kindje. Zo helpen spiegels bij de ontdekking en vergroot het de bewustzijn van. Door met spiegels te spelen worden de visuele zintuigen geprikkeld en verder ontwikkeld. Denk hierbij aan het inschatten van diepte en de grote van bewegingen met de armen. De kleine die voor een spiegel zit kan extra worden gestimuleerd om fysieke vaardigheden te ontwikkelen. Door naar het eigen lichaam te kijken wanneer het beweegt wordt de spier en oog coördinatie beter. 

Elke leeftijd heeft zijn eigen voordelen bij een spiegel. Bij 0 maanden slaapt de baby bijna de hele dag en zijn de ogen nog niet heel ver ontwikkeld. Dit leidt tot slechte herkenning van voorwerpen, spiegels zorgen voor een uitbreiding van de omgeving in hun ogen. Tussen 0 en 2 maanden gaan baby's de omgeving en zichzelf onderscheiden in de spiegel. Ze merken op dat de bewegingen die zij maken synchroon zijn, oftewel hun reflectie. Na 4 maanden hebben ze zich zover ontwikkeld dat ze hun reflectie en eigen bewegingen uit elkaar kunnen houden. Tussen de 18 en 24 maanden herkennen ze zichzelf in het spiegelbeeld. Als ze 3 tot 4 jaar oud zijn merk je de voordelen van spiegels. Ze herkennen zichzelf in foto's en videos. Als ze de leeftijd van 4 of 5 hebben bereikt kunnen ze situatie bekijken vanuit een ander perspectief.  

Onze merken

We hebben verschillende merken en maten spiegels. We hebben in ons assortiment 2 soorten wandspiegels uit het tv programma. Tot slot hebben we ook spiegels van het merk OYOY. Dit zijn spiegels met een rotan stijl. De zijn verkrijgbaar in twee vormen, namelijk in de vorm van een nootje en kersen. 

Vtwonen

Vtwonen is dé smaakmaker en stijlmeester. Vtwonen bestaat al sinds 1974 en is zonder twijfel een van de grootste en meest diverse woonmerken van Nederland. Met heel veel wooninspiratie en praktische stylingideeën in een maandelijks tijdschrift en een huiscollectie. Een deel van deze collectie kun je in onze shop vinden! Zo hebben wij dus ook spiegels van het merk Vtwonen. De spiegels van Vtwonen hebben een gouden rand de een chique uitstraling geeft. Het zijn echte eyecatchers in huis!

OYOY

Met een rotan frame in de vorm van een eikel of kers zal deze speelse, kleine spiegel een natuurlijke touch geven aan de kinderkamer!

Functies

Een spiegen in de kinderkamer heeft verschillende functies. Het begint allemaal als ze nog een baby zijn. Je geeft je kindje een spiegel, waarmee de kleine zichzelf kan bekijken. Hoe leuk is dat? Als kinderen wat groter zij n dan vinen ze het vaak nog steeds leuk om hunzelf te bekijken in een spiegel. Ze gaan dan vaak gekke bekken trekken of tegen zichzelf kletsen, maar naast dat kinderen vooral spelen met spiegels is het ook nog eens heel stijlvol en door een spiegel te plaatsen in een kamer creëert dat ruime. 

Ruimtes 

Een spiegel kan natuurlijk in elke kamer van je huis. De slaapkamer, speelkamer, badkamer, hal, toilet of noem het maar op. Elke kamer kan wel een mooie spiegel gebruiken. Het is niet alleen handig om jezelf te bekijken, maar het doet ook heel veel met de ruimte waar je de spiegel in plaatst. Een grote spiegel kan een ruimte namelijk groter laten lijken door wat meer diepte in de kamer te brengen. Ook is het belangrijk dat er genoeg lichtinval is in de kamer. De spiegel zal dan het licht weerkaatsen en zo creëer je een optimale lichtinval. Wat natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk is dat een spiegel decoratief is. Spiegels zijn dé oplossing voor een leeg hoekje in je kamer. Zo fleurt een spiegel elke kamer een beetje op. 

Neem maar eens op je gemak een kijkje op onze website om al de spiegels te bewonderen. Elk product beschikt goede foto's en informatie, zodat je precies weet wat je in huis haalt. 

 

 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten