• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

ZWEMKLEDING

Ben je al klaar voor het mooie weer? Heb je aan goed passende en beschermende zwemkleding voor je kleintje gedacht? Wij bij Mevrouw Aardbei wel! Shop alle mooie zwemkleding en wees klaar voor de zomer.
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
Maat

ZWEMKLEDING

Klaar voor de lente en de zomer?


Ben je al klaar voor het mooie weer? Heb je aan goed passende en beschermende zwemkleding voor je kleintje gedacht? Wij bij Mevrouw Aardbei wel. En we hebben niet alleen aan zwemkleding/swimsuits gedacht maar ook aan veel meer mooie en handige zaken die horen bij mooi weer en veel buiten-uren met je kleintje. Om maar eens wat te noemen: werkelijk geweldige zonnehoedjes en petten-met-klep, zonnebrandcreme, hele toffe zwembandjes, mooie badcapes, maar ook  prachtig buitenspeelgoed.

Goed beschermen tegen ongelukjes en zonnestraling

In de lente en in de zomer zal je veel meer uren buiten doorbrengen met je baby of met je kleintje. Heer lijk genieten van de frisse lucht, het licht en de zonneschijn. Gezond, voor lichaam en geest. Zwemmen in een zwembad, maar 's zomers ook in de buitenlucht is een van de fijnste dingen voor je baby of je kleintje. Of het nu gaat om zittend in een teiltje of ondiep badje lekker te spetteren, met allerlei waterspeelgoed in de weer zijn, of met papa en mama mee te drijven als die zelf gaan zwemmen: ze vinden het doorgaans allemaal even prachtig.
Voor jou is het natuurlijk belangrijk dat je kindje goed zittende, geschikte zwemkleding draagt. Niet alleen zorgt dat voor comfort voor je kleintje, maar het voorkomt ongelukjes én het zorgt voor voldoende bescherming tegen de zonnestraling. Want het is snel te veel bij die kleintjes. Directe zonneschijn op de huid is niet gezond en met name voor jonge kinderen gevaarlijk. Niet alleen verbrandt het tere huidje heel snel, maar we weten nu dat de hoeveelheid zonnestraling een belangrijke rol speelt bij het ontstaan van huidaandoeningen op latere leeftijd. Dus het is belangrijk om even goed stil te staan bij de keuze voor zwemkleding voor je kleintje.

Geweldige zwemkleding van Liewood

Al zeggen we het zelf: bij Mevrouw Aardbei is het ons weer  gelukt om allerlei geweldige zwem-outfitjes te scoren. Liewood heeft niet alleen de meest leuke zonnehoedjes, maar is ook het merk waar we ons hart aan verpand hebben als het om zwemkleding gaat. De kleding is gemaakt van een combinatie van nylon en spandex. Dat betekent licht, stretch en sneldrogend en dus heerlijk draagcomfort. Het materiaal verkleurt niet in chloorwater, het zorgt voor een goede bescherming tegen UV-straling en is wasbaar in de wasmachine op 30 graden. En het ziet er -we zeiden het al- geweldig gaaf uit.
We kochten drie verschillende lijnen in. De Max swimsuits voor als je kiest voor maximale zonbescherming; de babyswimpants voor de kleinsten en de Otto swimpants voor de dreumesen, peuters, kleuters en kids!
De Max swimsuits zijn een soort onesies met korte mouwen en korte pijpjes. Ze zorgen voor maximale bescherming wanneer dat nodig is; denk bijvoorbeeld aan een dagje aan het strand. Doordat ze uit één stuk zijn blijven ze ook in het water goed zitten en door de rits middenvoor is aan- en uittrekken goed te doen. Een aanrader! En dan die prachtige dessins.  We hebben voor u de keus uit stripe mustard/creme (de modekleur van dit seizoen), de Leo beige beauty (ook helemaal hot), de cat rose voor de meisjes die helemaal weg zijn van rose en de panda dumbo grey (doet het altijd goed).

Bij de babyswimpants hebben we aparte meisjes en jongens zwembroekjes. Wel komen we dezelfde dessins tegen: de stripe mustard voor jongens en meisjes, de leo beige beauty en cat rose voor de meisjes en de dumbo grey voor de jongens.
En voor de alweer wat grotere jongetjes zijn er de Otto swimpants met keus uit mustard/creme en panda dumbo grey.


Met een zonnehoedje erbij, de zonnebrand en badcape in de tas zijn we er helemaal klaar voor. Laat het mooie weer en de zwemkleding maar komen!

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten