• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

SPEENKOORDEN

Een speenkoord is ideaal om te hebben. Mevrouw Aardbei biedt een assortiment met speenkettingen met verschillende kleuren en patronen.
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
-31%
Mushie speenkoord eva blush
€15,95 €11,00
€15,95 €11,95
€15,95 €11,95
€15,95 €11,95
€19,95 €15,95

SPEENKOORDEN

Nooit meer een speen verliezen

Een speenkoord wordt ook wel een speenketting genoemd omdat deze vaak uit een koord met kralen bestaat. Het koord zorgt ervoor dat je het speentje van je kind niet kwijt raakt. Doordat de speen aan het speenkoord wordt bevestigd valt deze niet op de grond.

Een speenkoord is ideaal om te hebben. Je kunt de speen van je kindje vastmaken aan het koord. Je kunt ook een knuffeltje of doekje vastmaken aan het koord waarmee je kindje heerlijk kan knuffelen.

Bevestigen van het speenkoord

Met een speenkoord bevestig je de fopspeen aan de kleding van je kindje. Het uiteinde met de lus bevestig je aan de fopspeen. Bij de Difrax newborn en 0-6 maanden fopspenen kan de lus door de gleuf in de knop, voor de overige leeftijden kan de lus door de ring. Het uiteinde met de clip kun je aan de kleding bevestigen. Bij de Bibs of Frigg spenen kun je de lus geheel door de ring halen.

Een speenkoord is erg handig om de speen aan een kinderwagen, wandelwagen, de jas van je kind, aan je tas of aan iets anders vast te maken.

Let op de veiligheid

Ben je op de hoogte dat ook deze speenkoorden en de clips aan bepaalde eisen moeten voldoen om veilig te zijn voor je kleintje? 
De koorden die wij verkopen zijn veilig en getest met de NEN-norm voor speenkoorden. Er zijn veel onveilige koorden op de markt die te lang zijn of los kunnen raken en hier verstikking door veroorzaken. De eisen waaraan een speenkoord moet voldoen zijn: - De minimum breedte is 6 mm. - De maximum lengte is 22 cm. - De clips of andere sluiting mogen niet breder zijn dan het koord zelf en moet de clip moet voorzien zijn van gaatjes.

LET OP! We adviseren je ondanks dat de koorden goedgekeurd zijn om een speenkoord alleen te gebruiken als je kleintje in de buurt is van een volwassene. Gebruik geen speenkoord als je baby ligt of slaapt in de wieg, de box of in het ledikantje. Haal dan de speen los van het koord en bewaar het koord buiten bereik van je baby.

Ons aanbod

Bij ons vind je speenkoorden van de merken Konges Slojd, Mrs. Mighetto en Mushie. De koorden van Konges Slojd zijn van stof in de bekende printjes. Mushie heeft koorden gemaakt van houten kralen. De koorden van Mrs Mighetto zijn super schattig met printje.

Kortom, een speenkoord is een echte musthave!

 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten