• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

WASHANDJES

Een van de fijnste dagelijkse rituelen met je kindje is het badderen, hierbij is het fijn om badcapes en washandjes te gebruiken. De meeste kinderen genieten enorm van dit moment.
Geslacht
Kleuren
€33,00 €23,00

WASHANDJES

Een van de fijnste dagelijkse rituelen met je kindje is het badderen, hierbij is het fijn om badcapes en washandjes te gebruiken. De meeste kinderen genieten enorm van dit moment. Een moment van rust;  heerlijk genieten van de gewichtsloosheid, de warmte en de streling van het water. Maar zeker als je kindje wat ouder wordt ook een moment van intens spetterplezier. Ook ouders vinden het badderen vaak een van de leukste momenten van de dag.  Zoals bij alle zaken geldt ook hier: met de juiste materialen is het fijn werken en het oog wil ook wat: een mens wordt blij van mooie materialen en vormgeving.  Bij mevrouw Aardbei hebben we daarom van alles in huis om van het badderen ook in dat opzicht een feest te maken.

Wassen en afdrogen met fijne materialen en mooie designs

Je wilt voor je kindje natuurlijk goede materialen kiezen voor het wassen en afdrogen. We hebben een enorme keus in hydrofiele doeken, die zeer goed vocht opnemen, heel zacht zijn en daardoor ook zeer geschikt zijn als droogdoek voor de kleintjes.  Van hetzelfde materiaal is er ook een ruime keus in washandjes. Wij hebben voor u de merken Trixie, en Jolein.  Trixie heeft mooie designs met de okergele Cheetahs, de gele bananas op lichtblauwe ondergrond en donkerroze Crocodiles.
 Jolein doet daar met roze flamingo’s, Indianen-motieven en de nog altijd populaire cactussen op een witte ondergrond niet voor onder. De washandjes zijn steeds per 3 stuks verpakt.  Ook een ideaal kraamcadeautje.
Voor de iets oudere baby hebben we  van het merk Liewood geweldige badstof washandjes, die je kindje vast ook erg leuk zal vinden.  Ook hier een set van 3: een poes, een konijn en een panda en allemaal met de kenmerkende gezichtjes en oortjes van deze dieren.  Leef je als ouder uit met dit washandje, want met een beetje creativiteit heb je zo een geweldige handpop voor het waterfestijn.  Succes verzekerd en geen kindje meer bang voor het water of het wassen! De Sylvester-mix is uitgevoerd in  de kleuren mosterd, grijs en licht-groen; de Girlie-mix in wit, roze en licht-grijs. Ook deze washandjes zijn zeer geschikt als (kraam)cadeautje.
Handig voor als je samen met je baby  onder de douche gaat is de shower-glove: de douche-handschoen. Speciaal ontworpen om goed grip te houden op je baby. En ze zien er geweldig leuk uit. In diverse kleuren en qua prijsvoering ook heel geschikt als kraamcadeautje-ook voor vaders!

Badcapes in maten en soorten

Bij het badderen hoort ook een goede badcape om je kleintje in te kunnen wikkelen als je hem of haar uit bad tilt, zodat ze niet te snel afkoelen. We hebben een ruime keus in originele en luxe uitgevoerde capes. U kunt kiezen voor een badstofcape of een wafeldoek-cape met een badstof binnenkant. Liewood  heeft prachtige badcapes met de van hen bekende dierenfiguren panda en konijn  met de kenmerkende  oortjes. Als je kindje zo’n capuchon op heeft, is dat elke keer weer een foto-momentje.  We hebben ze in de kleuren mosterd, donkergrijs en wit-zwart (panda).  Trixie heeft een set van badcape met bijbehorend washandje. Cheetahs –vanille met prachtige okergekleurde cheetahs en Bananas, bananen op een lichtblauwe ondergrond.
Van het merk Koeka hebben we iets grotere bad- en wikkelcapes, met een bijzonder luxe uitstraling. De buitenkant van wafeldoek en de binnenkant van een zeer zachte badstof. Door de strakke stylering kunnen ze ook als algemene wikkeldoek gebruikt worden. Ze hebben een opening in het midden, waardoor een veiligheidsordel bevestigd kan worden, zodat ze ook geschikt zijn om je baby ingewikkeld in het wippertje of het autostoeltje te zetten.  Ze zijn er in de kleuren oud-roze; wit, staal-grijs, dusty-mint en oker. Een must-have is de badjas van Liewood. In de kleur mosterd. Hoe stoer kun je zijn? Heel geschikt ook voor als je met je iets oudere kindje gaat zwemmen. Liewood heeft in het assortiment ook nog een handige en veilige anti-slipmat  om op de bodem in het bad te leggen zodat je kindje goed kan gaan staan. Leuke poezenfiguren in de kleuren roze, dusti-mint en dumbo-grey. Kortom, badcapes en washandjes zijn echt onmisbaar!
 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten