• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ezyroller

Het merk Ezyroller biedt een uniek soort speelgoed! De EzyRoller is geen fiets en ook geen skelter; De Ezyroller is zoals een vis door het water of een slang op het land.
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
Sold out
Ezyroller khaki groen
€94,95

Ezyroller

Het merk

Ezyroller is een merk wat zich gespecialiseerd heeft in het ontwerpen en produceren van innovatief rijdend speelgoed. Het merk is in 2000 opgericht door een Nieuw-Zeelander genaamd Brian Tunks. Brian was op zoek naar een manier om zijn kinderen meer te laten bewegen en tegelijkertijd plezier te laten hebben. Hij creëerde de eerste Ezyroller en al snel ontstond er een succesvol bedrijf! Het bedrijf richtte zich op het produceren van unieke en kwalitatief hoogwaardige rijdend  speelgoed. 

Uniek speelgoed

De Ezyroller is een uniek soort speelgoed! Het is geen fiets en ook geen skelter; "De Ezyroller is zoals een vis door het water of een slang op het land''. Binnen een paar seconden ben je weg - vegend en uitwijkend, op en neer over het asfalt. 

De Ezyroller is een unieke driewieler die is ontworpen om kinderen in de leeftijdscategorie van 4-14 jaar te laten rijden en spelen. Het ontwerp van de Classic versie is gebaseerd op de beweging van een slang. Het biedt kinderen een unieke manier om te rijden en te spelen aan. Het model is gemaakt van duurzame materialen en heeft een stevig stalen frame, waardoor het veilig en betrouwbaar is.

Kinderen zullen tijdens het gebruik van de driewieler hun hele lichaam moeten gebruiken om de roller te besturen. Dat is erg goed voor de conditie en de ontwikkeling van de motorische vaardigheden, evenals hun coördinatie en evenwicht. Het stimuleert ook hun verbeelding en creativiteit, waardoor ze urenlang plezier zullen hebben.

Het merk heeft ook veel aandacht besteed aan de veiligheid van hun producten. Alle Ezyroller-producten zijn gemaakt van duurzame en veilige materialen. Ze zijn ontworpen om lang mee te gaan. Het stalen frame is stevig en biedt voldoende bescherming voor kinderen tijdens het rijden en spelen. Daarnaast zijn alle producten getest en goedgekeurd volgens de internationale veiligheidsnormen.

De Ezyrollers zijn van duurzaam materiaal gemaakt en zorgen ervoor dat kinderen zich op een nieuwe, actieve, en leuke wijze kunnen verplaatsen. 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten