• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

CIRCUS

Circus behang; een perfecte keuze voor kinderen die houden van avontuur, opwinding en speelsheid.
Geen producten gevonden...

CIRCUS

Circus behang; een perfecte keuze voor kinderen die houden van avontuur, opwinding, speelsheid of gek zijn op een tripje naar het circus. 

 

Kleurenpalet

Het kleurenpalet van een het thema bestaat meestal uit felle kleuren. Je kan denken aan de kleuren van een circusvoorstellingen, zoals rood, blauw, geel en groen. Dit is uiteraard geen must. Ook pastelkleuren zouden goed bij thema kunnen passen. De kleuren kunnen worden gebruikt voor de muren, vloeren, meubels en accessoires in de ruimte.

 

Hoe creëer ik een circus thema in de kinderkamer?

Er zijn verschillende manieren om het thema in de kinderkamer te krijgen, maar met een circus behang zit je natuurlijk altijd goed. 

Een andere handige manier om het thema in de kamer te uiten is door middel van decoratie. Hierbij kan je denken aan toffe posters met afbeeldingen van schattige clowns of (circus)dieren zoals; olifanten, leeuwen, zebra's en tijgers. 

Naast decoratie kunnen ook meubels en accessoires bijdragen aan het thema in de kamer. Denk bijvoorbeeld aan een dressoir met circusmotieven, waar je kind zijn of haar kleding in kan opbergen. Een ander voorbeeld zijn decoratieve kussentjes of lieve knuffels met aansluitende motieven. 

Om het speelse en avontuurlijke sfeertje nog verder te benadrukken, kunnen er ook speelgoed en spelletjes worden toegevoegd in de kamer. Een voorbeeld hiervan is een poppenkast in de vorm van een circus tent. Ook een ballenbak kan goed aansluiten. 

Wil je even out of the box denken? Een leuke toevoeging kan ook een trapeze zijn waar kinderen aan kunnen slingeren. 

Het gebruik van verlichting is ook een belangrijk onderdeel. Denk aan de gave lampen van little lights in de vorm van een leeuw, giraffe, aapje, luchtballon of een leuke lichtslinger met kleurrijke lampjes die langs de wanden van de kinderkamer lopen. Dimmers op de lampen kan helpen om de sfeer van de kamer aan te passen en zo het gevoel van het circus te versterken.

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten