• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Le Toy Van

Le Toy Van is een klein familie bedrijf met een groot hart. Ze vinden dat de jeugd maximaal moet genieten en beleven. Daarom maken ze fantasierijk speelgoed, ontworpen in Engeland met een tikje uit Frankrijk vanaf 1995.
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
€29,95 €20,95

Le Toy Van

Het merk

Le Toy Van is een klein familie bedrijf met een groot hart. Ze vinden dat de jeugd maximaal moet genieten en beleven. Daarom maken ze fantasierijk speelgoed, ontworpen in Engeland met een tikje uit Frankrijk vanaf 1995. Speciaal gemaakt van duurzame materialen. Het speelgoed moedigt creatief lang spelen aan en zal snel tot de familie favorieten behoren.

De unieke ontwerpen, de gewonnen multi-awards, met de hand afgewerkt speelgoed zijn een echte investering in spelen, voor volgende generaties.

Het ontstaan

In 1995, is Le Toy Van in Surrey, England ontstaan om traditionele houten speelgoed van hoge kwaliteit en hedendaagse styling te ontwerpen en maken. In de laatste 25 jaar is Le Toy Van een vertrouwde partner geworden is de wereld van het houten speelgoed. Het bekroonde speelgoed is nu verkrijgbaar in meer dan 50 landen wereldwijd.

Opgericht door Georges Le Van, en later samen met zijn zoon Steven Le Van, is het Le Toy Van team gegroeid en heeft het merk nu meer dan 150 jaar ervaring in de speelgoedindustrie. Geïnspireerd door de wetenschap dat kleine kinderen kleine handjes hebben maar grote verbeeling, is Le Toy Van gepassioneerd en trots om innovatief speelgoed te ontwerpen die vroeg leren en rollenspellen stimuleren. 

De producten

Le Toy Van speelgoed is ethisch gemaakt door de vertrouwde partners en gekeurd door het ICTI & ISO 9001 -keurmerk. Met een goed te houden reputatie worden er uitgebreide kwaliteits- veiligheids- en duurzaamheidsprogramma's en certificering uitgevoerd. Met behulp van natuurlijke materialen, waaronder kwaliteit, soepel rubber hout en een scala aan technieken van handzeefdruk tot waterverf, zijn de gedetailleerde met de hand afgewerkte speeltjes uniek en geliefd door kleine handjes.

 

Le Toy Van speelgoed is ontwikkeld in Engeland door een ervaren creatief team. Al het speelgoed is ontworpen met de strenge regelgeving EN-71 & ASTM veiligheidsstandaarden. 

Het interne kwaliteitsteam zorg voor de hoogstaande producten waar Le Toy Van voor geprezen wordt.

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten