• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ted and Tone

Ted and Tone vind het belangrijk dat de producten met veel liefde en veel zorg zijn gemaakt. Bewustwording van productie. Alle producten worden in Europa gemaakt. Dit is goed voor het milieu, omdat ze niet ver hoeven te reizen.
Geslacht
Kleuren
€3,50 €1,75

Ted and Tone

Ted and Tone

Na 14 jaar haar eerstgeboren merk gerund te hebben, was het voor Esther tijd voor een nieuw hoofdstuk genaamd Ted and Tone. Ze wilde zich meer gaan focussen op tekenen, schilderen en illustreren. Ze is toen gestart met onder andere ansichtkaarten illustreren. Ted&Tone was al jaren haar droom, zoals een van haar dochters het verwoordde, Ted&Tone is een merk waar je heel veel mooi ontworpen bits&pieces kunt vinden, voor zowel klein als groot!

De naam

Esther was op zoek naar iets stijlvols maar een beetje gek, stoer maar onhandig en met karakter. Toen vond ze het duo Ted & Tone.

Producten

Ted and Tone vind het belangrijk dat de producten met veel liefde en veel zorg zijn gemaakt. bewustwording van productie. Alle producten worden in Europa gemaakt. Dit is goed voor het milieu, omdat de producten van Ted and Tone niet ver hoeven te reizen.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten