• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Rose In April

Rose in April is een prachtig Frans merk met mooie wandrekken en natuurlijk de Joseph Bunny Lamp.
Geslacht
Kleuren
€49,00 €35,00

Rose In April

Het merk

Rose in April is een prachtig Frans merk met mooie wandplanken/wandrekken en natuurlijk de Joseph Bunny Lamp. Joseph Rabbit is een tijdloos ontwerp van dit merk. De nachtlamp staat erg mooi op je nachtkastje, bureau, of een plankje boven de commode of het bed. Zijn hoofdje is draaibaar, zodat hij steeds met jou mee kan kijken. Hoe gezellig is dat? Met het mooie zachte licht kunnen de kindjes heerlijk slapen.

Het ontstaan

Rose in April heeft een prachtig familieverhaal. Elodie, de oprichter van het merk begon hiermee in 2012. Dit vond plaats kort na de geboorte van haar dochter Rose. Na bijna 15 jaar in de grote textieldistributie gewerkt te hebben, was het tijd voor iets anders. Zo is Rose in April geboren, met liefde voor design en er ontstond een magisch verhaal. 

In 2015 voelde ze zich een beetje eenzaam in dit prachtige avontuur dat Rose in april aan het worden was, en stelde ze haar zus Eugenie voor om met haar mee te gaan. Ook voor haar was het, na enkele jaren in textiel, de juiste timing om Rose in April te beginnen.

 

 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten