• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

ZWEMBANDJES EN ZWEMVESTEN

Geslacht
Kleuren
Leeftijd
Maat
€26,95 €16,25
€29,95 €23,95
€59,95 €35,95
€49,95 €37,95
€59,95 €39,95
€59,95 €35,95
€33,50 €19,95
€26,95 €18,50

ZWEMBANDJES EN ZWEMVESTEN

Zwembandjes en zwemvesten voor kinderen zijn een belangrijk hulpmiddel bij leren zwemmen en voor de veiligheid in het water. Er zijn verschillende merken zwemvesten in ons assortiment, waaronder  Konges Slojd, Liewood en Mrs. Ertha.

Laten we beginnen met de zwemvesten. Een zwemvest voor kinderen is een hulpmiddel in het water. Het is ontworpen om het drijfvermogen van het kind te vergroten, waardoor het kind gemakkelijker in het water kan blijven drijven. Het is belangrijk om een zwemvest te kiezen dat goed past en comfortabel is voor het kind. Het is ook belangrijk om het kind nooit zonder toezicht in het water te laten, zelfs niet met een zwemvest.

 

Zwemvesten Konges Sløjd

Konges Sløjd is een Deens merk dat hoogwaardige en stijlvolle zwemvesten aanbiedt voor kinderen. Hun zwemvesten zijn gemaakt van neopreen en hebben een ritssluiting aan de voorkant. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

De Konges Sløjd zwemvesten zijn ontworpen met veiligheid in gedachten. Ze hebben verstelbare riemen voor een goede pasvorm.

Een van de voordelen van het gebruik van een Konges Sløjd zwemvest is dat het extra drijfvermogen biedt en het bovenlichaam van een kind ondersteunt, waardoor het gemakkelijker wordt om in het water te blijven drijven. Dit kan vooral handig zijn voor jongere kinderen die nog niet volledig vertrouwd zijn met het water. Bovendien biedt het neopreenmateriaal comfort en bewegingsvrijheid, waardoor kinderen zich vrijer kunnen bewegen in het water.

Een ander voordeel van Konges Sløjd zwemvesten is dat ze duurzaam zijn en lang meegaan. Het neopreenmateriaal is bestand tegen scheuren en slijtage en kan tegen een stootje, waardoor het een goede investering is voor ouders die op zoek zijn naar een hoogwaardig en betrouwbaar zwemvest voor hun kinderen.

Het is belangrijk om op te merken dat zwemvesten geen vervanging zijn voor toezicht en dat kinderen altijd onder toezicht van een volwassene moeten zwemmen. Een zwemvest kan echter extra veiligheid bieden en ouders helpen gemoedsrust te hebben terwijl hun kinderen genieten van het water.


Liewood zwemvesten

Liewood is een Deens merk dat zich richt op het ontwerpen van hoogwaardige en duurzame producten voor kinderen. Hun zwemvesten zijn gemaakt van neopreen en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

De Liewood zwemvesten zijn ontworpen met veiligheid en comfort in gedachten. Ze hebben een ritssluiting aan de voorkant en verstelbare riemen om ervoor te zorgen dat het vest goed past en niet verschuift in het water. Het neopreenmateriaal biedt bewegingsvrijheid en comfort, waardoor kinderen zich vrijer kunnen bewegen in het water.

Een van de voordelen van het gebruik van een Liewood zwemvest is dat het extra drijfvermogen biedt en het bovenlichaam van een kind ondersteunt, waardoor het gemakkelijker wordt om in het water te blijven drijven. Dit kan vooral handig zijn voor jongere kinderen die nog niet volledig vertrouwd zijn met het water. 

Een ander voordeel van Liewood zwemvesten is dat ze duurzaam zijn en lang meegaan. Het neopreenmateriaal is bestand tegen scheuren en slijtage en kan tegen een stootje, waardoor het een goede investering is voor ouders die op zoek zijn naar een hoogwaardig en betrouwbaar zwemvest voor hun kinderen.

Het is belangrijk om op te merken dat zwemvesten geen vervanging zijn voor toezicht en dat kinderen altijd onder toezicht van een volwassene moeten zwemmen. Een zwemvest kan echter wel extra veiligheid bieden en ouders helpen gemoedsrust te hebben terwijl hun kinderen genieten van het water.

 

Mrs. Ertha zwemvesten

Mrs. Ertha is een merk dat zwemvesten produceert voor kinderen. De Mrs. Ertha zwemvesten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en comfort bieden. Ze zijn voorzien van verstelbare bandjes en sluitingen om een goede pasvorm te garanderen en hebben ook een stevige ritssluiting voor extra veiligheid. De zwemvesten zijn geschikt voor kinderen tussen de 14 en 25 kilo.

Wat deze zwemvesten uniek maakt, is hun ontwerp. Mrs. Ertha heeft veel aandacht besteed aan het creëren van kleurrijke en aantrekkelijke ontwerpen voor kinderen, waardoor ze gemotiveerd worden om ze te dragen en zich veilig te voelen in het water. De zwemvesten zijn ook voorzien van leuke afbeeldingen van onderwaterdieren en andere leuke patronen die kinderen aanspreken.

De zwemvesten van Mrs. Ertha zijn een geweldige keuze voor ouders die op zoek zijn naar een veilig en stijlvol zwemvest voor hun kinderen.

 


Zwembanden

Konges Sløjd is een Deens merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige en stijlvolle baby- en kinderproducten. Naast hun uitgebreide collectie van kleding, speelgoed en accessoires, biedt Konges Sløjd ook een prachtige collectie van zwembanden aan.

De luchtbedden van Konges Sløjd zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en uniek. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen. Dit maakt het gemakkelijk om een zwemband te kiezen dat perfect past bij de persoonlijkheid en de smaak van uw kind.

Een van de voordelen van de zwembanden van Konges Sløjd is dat ze gemaakt zijn van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt. Ze zijn gemaakt van PVC-vrij materiaal en hebben een dikte van 0,25 mm, waardoor ze duurzaam en beter bestand zijn tegen scheuren en lekken. Het oppompen van het luchtbed is ook eenvoudig en kan worden gedaan met een handmatige of elektrische pomp.

Een ander voordeel van de zwembanden van Konges Sløjd is dat ze zeer veelzijdig zijn en gebruikt kunnen worden op verschillende locaties. Ze zijn ideaal voor gebruik bij het zwembad, op het strand, in de tuin of zelfs binnenshuis. Kinderen zullen zeker genieten van het comfort en de opwinding van het spelen en relaxen op hun eigen kleurrijke en leuke zwemband.

Hoewel niet alle zwembanden van Konges Sløjd niet zijn ontworpen voor gebruik als drijfhulpmiddelen, kunnen ze wel helpen om kinderen veiliger te laten spelen in het water. Door het drijvende effect van de zwemband kunnen kinderen zich gemakkelijker in het water bewegen en zich beter concentreren op het spelen en genieten van het water.

 

Baby zwembanden

Zwembanden voor baby's zijn essentieel voor ouders die voor het eerst gaan zwemmen met hun kleintje. Baby zwembanden zijn ontworpen om jonge kinderen te ondersteunen en hen te helpen drijven terwijl ze in het water zijn.

Babyzwembanden zijn specifiek ontworpen voor zeer jonge kinderen, meestal voor baby's vanaf enkele maanden tot ongeveer 2 jaar oud. Ze hebben ook een gewichtslimiet, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de gekozen zwemband geschikt is voor het gewicht van de baby.

Veel babyzwembanden hebben een ingebouwd zitje om de baby comfortabel te houden en hen in een veilige positie te houden terwijl ze in het water drijven. Dit zitje is meestal voorzien van openingen voor de benen, waardoor de baby vrij kan trappelen.

 

Zwembandjes

Zwembandjes zijn essentiële hulpmiddelen voor kinderen die leren zwemmen en voor ouders die zich zorgen maken over de veiligheid van hun kinderen in het water. Konges Slojd en Liewood zijn bekende merken die gespecialiseerd is in de productie van hoogwaardige zwembandjes en zwembanden voor kinderen.

Konges Slojd en Liewood bieden een breed scala aan zwemhulpmiddelen die zijn ontworpen om kinderen te helpen vertrouwen te krijgen in het water terwijl ze hun zwemvaardigheden ontwikkelen. De zwembandjes van Konges Slojd en Liewood zijn gemaakt van duurzaam en hoogwaardig materiaal, waardoor ze lang meegaan en bestand zijn tegen slijtage. Ze zijn ontworpen met het oog op comfort en veiligheid, met verstelbare bandjes en een veiligheidssluiting om ervoor te zorgen dat ze stevig op hun plaats blijven zitten tijdens het zwemmen.

Naast zwembandjes bieden Konges Slojd en Liewood ook zwembanden voor kinderen aan. Deze zijn perfect voor kinderen die al kunnen zwemmen maar extra ondersteuning nodig hebben tijdens het spelen in het water. De zwembandjes zijn gemaakt van zacht en comfortabel materiaal en zijn voorzien van een veiligheidsventiel dat gemakkelijk op te blazen en te deflaten is. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs, waardoor ze aantrekkelijk zijn voor kinderen.

Het is belangrijk op te merken dat zwembandjes geen vervanging zijn voor ouderlijk toezicht en dat kinderen altijd onder toezicht moeten staan ​​tijdens het zwemmen. Toch kunnen de zwembandjes van Konges Slojd en Liewood een extra laagje veiligheid bieden en kinderen helpen om vertrouwen te krijgen in het water terwijl ze plezier hebben.

Kortom, Konges Slojd een Liewood bieden hoogwaardige zwembandjes voor kinderen die zijn ontworpen met het oog op comfort, veiligheid en duurzaamheid. Deze hulpmiddelen zijn een must-have voor ouders die zich zorgen maken over de veiligheid van hun kinderen in het water en voor kinderen die leren zwemmen.


Zwembandjes en zwemvesten zijn onmisbaar als je jonge kinderen hebt.

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten