• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tuban

Geslacht
Kleuren
Leeftijd
€7,99
€15,49
€7,99
€11,49

Tuban

Het Poolse speelgoedmerk Tuban maakt producten die de creativiteit bevorderen en tegelijk 100% veilig zijn voor de gezondheid. De producten van Tuban worden gemaakt in Polen en dragen de nodige veiligheidscertificaten.

 

Over Tuban

Tuban is een pools merk gespecialiseerd in hoogwaardige producten op het gebied van zeep, slijm en speelzand. De producten van Tuban vallen bij veel kinderen in de smaak, gebruik de producten op evenementen, een feestje of juist om je kind lekker sensorisch uit te dagen dan wel te ontprikkelen.

 

Veilige producten

Tuban heeft jaren ervaring in het produceren van producten zoals de zeep- en slijm producten. De producten voldoen aan de PN EN71 norm (d.w.z. de speelgoedveiligheidsnorm). Ook beschikt Tuban over de nodige chemische en bacteriologische veiligheidscertificaten.

 

Over kinetisch zand

Kinetisch zand is een speciaal type speelzand dat lijkt op normaal zand, maar enkele unieke eigenschappen heeft. Het staat bekend om zijn bewegende en vormbare kenmerken, waardoor het een populair speelgoed is. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en informatie over kinetisch zand:

Textuur en Samenstelling: Kinetisch zand bestaat uit fijn, zacht zand dat is vermengd met een bindmiddel, zoals siliconenolie. Dit zorgt ervoor dat het zand gemakkelijk samenklontert en vormbaar wordt.

Bewegende Eigenschappen: Het bijzondere aan kinetisch zand is dat het lijkt te bewegen en te stromen, zelfs als het stil ligt. Wanneer je het zand kneedt, glijdt het door je vingers en neemt het de vorm aan van wat je ermee doet.

Creativiteit en Spel: Kinderen kunnen met kinetisch zand verschillende vormen maken, het kneden, snijden en boetseren. Het stimuleert creativiteit en fantasierijk spel.

Educatief Gebruik: Naast speelgoed kan kinetisch zand ook worden gebruikt voor educatieve doeleinden. Het kan helpen bij het ontwikkelen van fijne motorische vaardigheden, het begrijpen van wetenschappelijke concepten en het bevorderen van sensorische ervaringen.

Beschikbaarheid:Kinetisch zand is verkrijgbaar in verschillende kleuren en hoeveelheden. 

Kinetisch zand is een veelzijdig en boeiend speelgoed dat zowel kinderen als volwassenen aanspreekt. Het biedt een tactiele en stimulerende speelervaring zonder de rommel die vaak geassocieerd wordt met traditioneel speelzand.

 

Over slijm

Speelgoedslijm is een populair en vermakelijk knutselproduct dat vooral geliefd is bij kinderen. Hier zijn enkele kenmerken en informatie over speelgoedslijm:

Ingrediënten:

  • Lijm: De basis van veel speelgoedslijm is gewoonlijk witte lijm of transparante knutsellijm.
  • Borax: In veel recepten wordt boorzuur (bijvoorbeeld in de vorm van boorax) gebruikt als activator. Het reageert met de lijm en helpt de slijmtextuur te creëren.

 

Verschillende Texturen:

  • Strekbaar: Speelgoedslijm staat bekend om zijn rekbaarheid, waardoor het leuk is om te kneden en uit te rekken.
  • Pluizig: Sommige varianten van speelgoedslijm bevatten toevoegingen zoals scheerschuim of scheergel om een luchtige, pluizige textuur te geven.
  • Glitter: Glitterslijm is ook populair en voegt een sprankelend element toe.

 

Populaire Trends:

  • Slime Shops: Slime is zo populair geworden dat er speciale "slime shops" zijn ontstaan waar mensen verschillende soorten slijm kunnen kopen, vaak in kleurrijke en aantrekkelijke verpakkingen.
  • Slime Challenges: Op sociale media zijn er "slime challenges" waar mensen hun eigen slijmcreaties delen en uitdagingen aangaan, zoals het maken van slijm zonder gereedschap.

 

Veiligheidsoverwegingen:

  • Hoewel speelgoedslijm over het algemeen als veilig wordt beschouwd, is het belangrijk om de ingrediënten te controleren, vooral als het gaat om zelfgemaakte varianten. Sommige mensen kunnen gevoelig zijn voor bepaalde ingrediënten.

Speelgoedslijm is niet alleen leuk om mee te spelen, maar het kan ook een creatieve en leerzame activiteit zijn waarbij kinderen meer leren over chemie en experimentatie.

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten