• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

SPENEN

Ben je op zoek naar stijlvolle, unieke spenen van mooi materiaal, dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
€4,95 €3,50

SPENEN

Ook voor echt goede spenen en speenkoorden kun je bij Mevrouw Aardbei terecht.


Spenen van natuurrubber of van siliconen


Je zult je baby waarschijnlijk willen wennen aan een speen, omdat dit beter voor de tanden is dan wanneer ze gaan zuigen op hun duim of vingers. Bij Mevrouw Aardbei hebben we ons best gedaan om een paar echt goede spenen in het assortiment op te nemen. Een goede speen is belangrijk, want de ene speen is de andere niet en dat geldt ook voor de babies: sommige spenen willen ze wel en andere willen ze niet accepteren. We hebben het merk Natursutten met fopspenen van natuurlijk rubber. Hele zachte spenen die zijn ontwikkeld om het zuigen aan de borst zo dicht mogelijk te benaderen.  (natursutten=natuurlijk zuigen). We hebben daarvan een rond model en een vlindermodel  voor verschillende leeftijden. Het merk Hevea heeft orthodontische spenen van natuurrubber voor de leeftijd van 0-3 maanden en 3-36 maanden. Silicone spenen hebben we van het merk Elodie. De uitvoering met de stippen is erg leuk om te zien, ook in combinatie met een speenkoord met dezelfde print. Ook hebben we een mooie roze uitvoering. Elodie Details heeft een hele serie siliconen fopspenen in prachtige uitvoeringen: met mooie grafische prints, stippen en mooie kleurtjes.


Gun je baby en jezelf een handig en mooi speenkoord


Een van de handigste dingen als je een baby hebt is een speenkoord. Je hebt je baby gewend aan een speen in plaats van duim of vingers –want beter voor de tanden- . En vervolgens ben je er altijd alert op dat je de (lievelings)speen van je kindje snel bij de hand hebt. Want dat is nodig als je wilt troosten of als het tijd is om te gaan slapen. Maar het vervelende van spenen is, dat ze klein zijn, vaak doorzichtig of huidkleurig en dat ze gewoon de neiging hebben om op verschillende plaatsen zoek te raken. Wil je dit voorkomen en voor je baby en voor jezelf gemak creëren, dan kies je voor een handig speenkoord. Je clipt hem aan het vestje of jasje als je je baby draagt of in het fietszitje hebt; of direct aan het autostoeltje of de wandelwagen. Probleem opgelost en speen altijd bij de hand! Maar het is ook een leuke blikvanger en je kunt hem dus ook gebruiken om een kleurig of grappig accent aan te brengen. Wij hebben gave speenkoorden van verschillende merken met elk een eigen stijl en uitstraling. Dus zit jouw stijl er vast bij; of je vindt het juist leuk om verschillende speenkoorden te hebben. Voor de prijs hoef je het niet te laten. En het is natuurlijk ook een geweldig kraamcadeautje.


Grote keus in gave speenkoorden van verschillend materiaal


We hebben niet alleen verschillende stijlen en kleuren, maar er is ook keus uit verschillende materialen. Een eerste groot verschil is of je kiest voor een speenkoord of  kiest voor een klein knuffeldoekje met de functie van speenkoord. De laatsten zijn doorgaans wat makkelijker voor jongere babies, omdat ze voor de zoekende handjes sneller te vinden zijn en het zijn ook tegelijk knuffeldoekjes die fijn zijn om in de hand te houden. Van Mies&Co hebben we de onweerstaanbare Snuggle Bunny, een zacht konijntje van rulle badstofin wit en roze en van het merk Koeka hebben we superzachte knuffeldoekjes in de vorm van een blad in hun kenmerkende wafelstof of van superzachte badstof. Er is een ruime keus in kleuren: bay-roze, staalgrijs en zilvergrijs, misty mint en oker.  Een nog ruimere keus is er is bij de speenkoorden. Hier valt er te kiezen tussen leer en een soepele nylon. Mies&Co en Bezisa hebben prachtige leren speenkoorden in de kleuren taupe, zwart, blush en donkergroen. In één woord stijlvol. De spenen en speenkoorden van Elodie, Fabelab en Liewood bieden een keur aan eigentijdse, gave prints met een vrolijke uitstraling.  

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten