• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

ORIGAMI LAMPEN

De origami lampen zijn gemaakt van stevig papier en worden met behulp van vouwen in elkaar gezet. De Vasili Lights lampen worden in zijn geheel aangeleverd, maar er zijn ook lampen die je zelf in elkaar moet zetten.
Geslacht
Kleuren

ORIGAMI LAMPEN

Origami lampen

Hoe leuk is het om een zelf gevouwen lamp bij je kleintje op de kamer te hangen. Dit is mogelijk met een origami lamp. De lampen zijn gemaakt van stevig papier en worden met behulp van vouwen in elkaar gezet. Dit wordt allemaal met de hand gedaan, zonder lijm of andere kleefstoffen. Alle lampen zijn een architectonscih wonder, ze bestaan volledig uit rechte lijnen, vierkanten en veelhoeken.

Vasili Lights

Vasili Lights is een merk met super leuke origami lampen.  De lampen zijn gebaseerd op zeedieren. Super leuk voor als je je kindje een kinderkamer wil geven met een oceaan thema. De Vasili Lights lampen worden in zijn geheel aangeleverd, maar er zijn ook lampen die je zelf in elkaar moet zetten. Ze zijn van stevig papier gemaakt en worden geleverd met lijm, handige sjablonen en intructies. De instructie laat duidelijk zien waar je moet vouwen en lijmen. Hiermee kan je super eenvoudig de lamp in elkaar zetten. Door het stevige papier, de kleinschalige productie en het platte ontwerp van de lampen zijn de lampkappen een duurzame keuzen. Zo helpen deze origami lampen om de echte zeedieren een beetje veiliger te maken tegen plastic afval.

 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten