• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

HEMELTJES

Als je aan een baby-wieg denkt, denken de meeste mensen ook meteen aan het erbij behorende hemeltje.
Geslacht
Kleuren
€54,99 €43,95
-29%
Liewood hemeltje Enzo Oat
Liewood hemeltje Enzo Oat
€120,00 €85,00

HEMELTJES

Als je aan een baby-wieg denkt, denken de meeste mensen ook meteen aan de bij behorende hemeltjes. Bij de inrichting van de babykamer wordt vaak veel aandacht besteed aan de keuze van de wieg. Terecht, want het is het eerste veilige 'nestje' voor je baby zodra die geboren is.


Een hemeltje die past bij jouw stijl en jouw praktische wensen. 

Misschien is het wel de wieg waar je zelf nog in gelegen hebt of die al tientallen jaren in de familie is.  Het is niet toevallig dat bij de meeste wiegen een zogenaamd 'hemeltje' wordt gebruikt. Dat hemeltje zorgt voor een gevoel van geborgenheid voor je baby, je beperkt de ruimte en creëert zo een eigen,  kleinere wereld. Bovendien zorgt een goed gekozen hemeltje ook meteen voor een enorme aankleding van je kamertje; het is vaak de kroon op het werk.  
een hemeltje zorgt voor veiligheid en sfeer
Vroeger werden de meeste hemeltje zelf gemaakt en was vooral de bevestiging een lastige zaak. Het gebeurde met stangen en klemmen. Die tijd is voorbij. Bij mevrouw Aardbei hebben we werkelijk prachtige hemeltjes voor je ingekocht, die worden bevestigd aan een haak die je in het plafond maakt. Een ring spreidt de (ruime)  lap stof, die als een waterval naar beneden valt en die je zo kunt draperen over de wieg en later over het bedje. Goedkoop is anders, maar dan heb je wèl een prachtige,  ruime hoeveelheid stof van topkwaliteit en in een prachtig, eenvoudig, stijlvol ontwerp. Over blikvangers gesproken!


Voor baby's maar ook voor de peuter en kleuter

Het staat niet alleen geweldig boven de wieg, maar ook in het kamertje van je peuter of kleuter doet hij het nog steeds erg goed.  In feite doet het daar precies hetzelfde als voor je baby: het creëert een eigen, kleinere, veilige wereld. Ze zitten in hun eigen 'tent'.  's Avonds lekker veilig; overdag een feest om in te spelen.  En nog een tip: een paar wasknijpers er aan en je hebt zomers een eigen klamboe boven het bedje.


Hemeltjes van topkwaliteit in diverse materialen en kleuren

We kochten voor u twee merken in, met hemeltjes in  verschillende materialen en kleuren. Van het merk Liewood hebben we hemeltjes met een diameter van 50 cm en een hoogte van 200 cm. Ze zijn van natuurlijk katoen in de kleuren powder pink en stone grey. Ze zijn afgewerkt met pom-poms, wat ze een Nordic stijl geeft.

Van het merk Cotton&Sweets hebben we bijna alle soorten in onze collectie! Alle hemeltjes van dit merk hebben een  diameter van 50 cm en een hoogte van 235 cm  plus 60 cm touwtjes. Dit maakt ze ook geschikt voor kamers met hoge plafonds. Binnenin zit een lus, wat het mogelijk maakt om nog een lamp of een mobile op te hangen. We hebben het model cotton powder pink in een katoenen stof en de uitvoering mustard in 100 % polyester.
Gaat u voor echt iets bijzonders dan hebben we ook de pure nature-lijn van Cotton&Sweets. Dit  zijn handgemaakte hemeltjes van  100% linnen -antibacterieel, antischimmel en antiallergisch-.
Deze hebben we in de kleuren dusty pink en caramel.
Dus..... denkt u na over de keuze van de wieg, denk dan meteen aan de keuze voor het hemeltje en weet dan dat we bij Mevrouw Aardbei echt bijzondere hemeltjes voor u hebben.
 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten