• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

KOMMEN & SNACKBAKJES

Leuke, mooie en unieke kommen en snackbakjes voor kinderen. e zijn beschikbaar van verschillend materiaal en van diverse prachtige merken.
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
€42,00 €35,00
€42,00 €35,50
€31,00 €26,00
€31,00 €29,00
€47,00 €25,00

KOMMEN & SNACKBAKJES

Kommen & snackbakjes

Ben je opzoek bent naar leuke, mooie en unieke kommen en snackbakjes voor kinderen? Deze vind je allemaal bij Mevrouw Aardbei! Ze zijn beschikbaar van verschillend materiaal en van diverse prachtige merken.

Soorten

Er zijn veel verschillende soorten bakjes, zowel van het materiaal waarvan ze zijn gemaakt als de vorm waar in ze komen. Van de merken liewood, Done by deer en OYOY zijn siliconen kommetjes beschikbaar. Deze zijn heel praktisch, ze zullen namelijk niet breken als je ze op de grond laat vallen en ook kunnen ze in de vaatwasser. Verder heeft het merk Mushie kommetjes gemaakt van BPA-vrij polypropyleen. Deze kommetjes zijn zowel vaatwasser- als magnetronbestendig.

In de shop zijn losse snackbakjes beschikbaar, maar ook sets van twee, drie en zelfs van vier.  De bakjes zijn verkrijgbaar in super leuke kleuren en vormen. Zo heeft het merk liewood bakjes in de vorm van dino's, beren, katten of konijntjes. Dit zorgt ervoor dat behalve het praktische gedeeltje de kommen ook erg leuk zijn voor je kleintje.

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten