• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Little Amour

Little Amour is een klein familiebedrijf wat prachtige behangetjes creëert.
Geslacht
Kleuren
Leeftijd

Little Amour

Little Amour is een klein familiebedrijf (bestaande uit Colinda en Jeroen) wat prachtige behangetjes creëert speciaal voor baby- en kinderkamers. 

 

Behang

Breng je kinderkamer tot leven met het prachtig behang van Little Amour!  Zachte, pastel en warme kleurtinten zijn kenmerkend voor de collectie. Het behang past perfect in elke kinder -en babykamer. Van pasgeboren baby tot kleuter, voor iedereen wat wils. 

Het mooie behang van Little Amour is gemaakt van FSC gecertificeerd vliesbehang en wordt geprint door een Nederlandse drukkerij. Het wordt dus ook speciaal voor jou op bestelling gemaakt.

 

Het merk 

In 2021 is het merk in Nederland gestart. Vanaf september 2022 wonen en werken Colinda en Jeroen in Frankrijk.

Bij Little amour ontwerpen ze behang speciaal voor de baby- en kinderkamers. Het behang bevat rustige kleurtinten, waar zowel kinderen als de ouders blij van worden. Het merk is opgericht met als doel om een vrolijke en speelse sfeer te creëren in de slaapkamer van je kindje en hem of haar te voorzien van een plek waar hij/zij zich thuis en comfortabel kan voelen.

Het behang wordt pas gedrukt op het moment dat er een bestelling binnenkomt. Op deze manier verspillen ze weinig papier en kleur!


Verschillende keuzes

Het assortiment bevat een variatie aan behang met verschillende ontwerpen. Met het prachtige behang en prints kun je alle kanten op in de baby- en kinderkamer. In een meisjeskamer kan je bijvoorbeeld kiezen uit een collectie bloemenbehang. Voor een stoere jongenskamer kan je bijvoorbeeld gaan voor het dinobehang. Ook is er uiteraard kinderkamer behang wat voor zowel jongens als meisjes heel goed gebruikt kan worden, denk dan aan het behang met zee thema. Het is belangrijk dat het behang in de kinderkamer aansluit bij het karakter van je kind. 

Met het geweldige assortiment van veelkleurige en speelse behang, biedt Little Amour ouders de mogelijkheid om de slaapkamer van hun kinderen om te toveren tot een aangename en inspirerende leefomgeving. 

 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten