• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

SPEENDOEKJES EN SPEENHOUDERS

Bij Mevrouw Aardbei vind je de leukste speendoekjes en speenhouders!
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
€16,00

SPEENDOEKJES EN SPEENHOUDERS

Speendoekjes

Speendoekjes zijn fijn om mee te knuffelen en spelen. Daarnaast geven ze een rustig en vertrouwd gevoel. Dat komt omdat de doeken geur in zich opnemen en dat zorgt voor herkenning bij je kleintje. Voor ouders is het vooral gemakkelijker zoeken wanneer het speentje kwijt is. Het zoeken naar een speen in bijvoorbeeld het bedje, in de box, in de auto, etc. is verledentijd met een speendoekje. Aan het doekje zit een lus. Door de lus kan het doekje gemakkelijk worden vastgemaakt aan de speen.

De speendoekjes kunnen in de wasmachine of zijn makkelijk te wassen met de hand. Ideaal voor wanneer je kleintje onverwachts spuugt. Een speendoekje is overigens niet bedoeld als spuugdoekje! Het is dus niet de bedoeling om met het doekje etenresten van het gezichtje te vegen. 

Het advies luidt om bij pasgeboren baby's geen speendoekje aan de speen te bevestigen. Deze kunnen namelijk over het gezicht van je kindje vallen. Dat kan ademhalingsproblemen veroorzaken. Pasgeboren baby's zijn nog niet in staat om het doekje zelf weg te halen, dus wacht even totdat je kindje wat ouder is. 

Speenhouders

Speenhouders zijn erg handig en zorgen daarbij voor een betere hygiëne. Ze voorkomen namelijk dat de speen vies wordt. De houders zijn vooral handig voor wanneer je met je kindje op pad gaat. Door een stevige lus kunnen de houders gemakkelijk aan een kinderwagen, tas of bedje worden vastgemaakt. De houders kunnen in de vaatwasser en-/of zijn eenvoudig schoon te spoelen onder de kraan.

Ruime keuze

Wij hebben verschillende toffe merken die speendoekjes en speenhouders aanbieden in ons assortiment. 

Van het merk Dappermaentje hebben we een aantal schattige maan vormige speendoekjes. De doekjes zijn gemaakt van teddy stof en worden met de hand gemaakt door eigenaresse Annelijn. De maantjes zijn verkrijgbaar in een beige, coffee en stone kleur.

Van het merk Jollein hebben we een speendoekje uit de Lama collectie. Het doekje is verkrijgbaar in het grijs en wit en heeft een afmeting van 26cm. Het doekje is gemaakt van 100% polyester teddy en 100% polyester fibre fill. Het Lama doekje is erg zacht en is gemakkelijk te wassen met de hand. Je kunt het product niet strijken of in de droger doen. 

De speendoekjes van het merk Nanami hebben een schattige dieren vorm. Het bird doekje is gemaakt van super zacht fleece katoen en heeft de afmeting 13x25cm. Het polar bear doekje is gemaakt van super zacht teddy katoen en heeft de afmeting 13x25cm.

Van het Deense merk Liewood hebben we een handige speenhouder. De houder biedt een perfecte plek om spenen in op te bergen. Er passen ongeveer 3 spenen in en is gemakkelijk vast te maken aan bijvoorbeeld een luiertas. De houder is in diverse mooie kleuren verkrijgbaar. De speenhouder is gemaakt van 100% siliconen en heeft de afmeting 8x6x17cm. 

Van Mushie hebben we een silicone speenhouder in verschillende tijdloze kleuren. De houder is voorzien van een stevig hengsel en heeft ruimte voor ongeveer 3 speentjes. Hij is gemaakt van food-grade siliconen en is vaatwasmachinebestendig voor het eenvoudig schoonmaken. 

Kortom: De beste speendoekjes en speenhouders vind je bij Mevrouw Aardbei.

 

 

 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten