• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

WAGENSPANNERS

Ben je op zoek naar stijlvol, uniek wagenspanners van mooi materiaal, dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
€44,00 €34,00
€42,00 €30,00
€28,00 €18,95
€28,00 €16,95
€28,00 €18,95

WAGENSPANNERS

Ben je op zoek naar stijlvol, uniek wagenspanners van mooi materiaal, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Mooi om naar te kijken

De wagenspanners van Mevrouw Aardbei zijn handig in gebruik en zien er mooi uit. Deze wagenspanners zijn van verschillende merken zoals Done by Deer, Febelab, Liewood en het grooste aanbod van Bezisa houten wagenspanners. Als je op stap bent met je kleintje wil je natuurlijk niet dat ze zich gaan vervelen en je geeft ze iets moois om naar te kijken.

Dit is niet alleen leuk om in je eigen wagen te hangen maar is ook een ideaal kraamcadeau! Vanaf jongs af aan kijken kleine kinderen graag ergens naar en de verschillende vormen kunnen dus erg interessant zijn.

Lekker spelen

Ook al zit je kleine in de wagen is het toch belangrijk iets te doen te hebben en naast naar de wagenspanners te kijken kan er nauurlijk ook leuk gespeeld worden. De Liewood wagenspanners zijn bijvoorbeeld super zacht en net kleine knuffeltjes. In tegen stelling van super zacht zijn er de Bezisa houten wagenspanners die veel verschillende vormen en maten heeft en met ringen die geluid maken, dit geluid kan je kleine dus helemaal geweldig vinden! Naast ringen zijn er verder ook spanners van Bezisa met belletjes en de iconische vogel. blaadjes en gekleurde kralen.

Ook de Done By Deer links zijn handig voor de kinderwagen maar ook voor andere dingen in gebruik, zoals het ophangen van dingen of om kleine speen speeltjes aan elkaar te maken, zo kun je dus je eigen speeltjes samen stellen en je kleine zal zich niet vervelen. Bij Mevrouw Aardbei koop je dus de leukste, handigste en hipste wagenspanners voor je kleine en de kinderwagen!

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten