• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Algemene voorwaarden

Auteursrecht
Niemand mag zonder toestemming van Merel Veenendaal het werk van Mevrouw Aardbei verveelvoudigen en/of openbaar maken.

Betaling
De op de website vermelde prijzen zijn in Euro's, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Mevrouw Aardbei zal het artikel leveren nadat de betaling is ontvangen. De levertijd vangt aan op het moment dat de betaling is ontvangen. 

Bezorgkosten
Mevrouw Aardbei brengt een bijdrage in verzendkosten in rekening. De hoogte van deze bijdrage voor verzending in Nederland bedraagt €3,95 per bestelling. Voor brievenbuspost geldt een lager bedrag naar gelang het gewicht van het pakket. Voor bestellingen boven de €75,- zijn de verzendkosten gratis. Voor landen buiten Nederland gelden andere verzendtarieven. 

Bestelling en levertijd
Na ontvangst van het bestelformulier krijgt u per e-mail een bevestiging van de bestelling. Zodra het verschuldigde bedrag binnen is, worden de bestelde artikelen op werkdagen voor 17:00 verzonden.  Mevrouw Aardbei gebruikt de opgegeven tekst van het bestelformulier en is niet verantwoordelijk voor daarin gemaakte fouten van klanten. Aan het niet tijdig doorgeven van veranderingen of eventueel herstel van deze fouten kunnen kosten verbonden zijn. Doorgaans bestaat dit uit het opnieuw betalen van de verzendkosten (LET OP, ook bij een order met gratis verzending bij aanvang).
Indien het pakket nog niet is geleverd, er artikelen beschadigd aankomen of als er artikelen uit het pakket missen, dient dit binnen 7 dagen vanaf aankomst van het pakket (volgens track & trace) gemeld te worden aan ons.

Retourneren
Als een artikel bij aankomst niet naar wens is, kun je het retour sturen. Zorg dat het pakket binnen 30 dagen na ontvangst bij ons retour is met het retourformulier. Zorg dat het oude label van het pakket is zodat de oude barcode niet gescand kan worden.
Het artikel moet ongebruikt, in de originele verpakking, voldoende gefrankeerd verzonden worden naar het adres dat op het retourformulier staat. De klant betaald zelf voor de retour-verzendkosten. Als Mevrouw Aardbei het artikel goed retour heeft ontvangen wordt het bedrag binnen 7 dagen teruggestort. 

Indien een klant een pakket niet afhaalt bij een afhaallocatie waardoor de bestelling retour komt bij ons, betaald de klant de verzend en retourkosten.

Mevrouw Aardbei behoudt zich voorts het recht voor om retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer het vermoeden bestaat, dat het artikel is gebruikt, ten gevolge van gebruik is beschadigd, schade ten gevolge van onzorgvuldig verpakken van het product, of de goederen niet in de originele verpakking en verzenddoos retour zijn gezonden. Dit geldt tevens voor de situatie waarbij de artikelen te laat zijn geretourneerd.
Een uitzondering voor retouren zijn gepersonaliseerde artikelen en behang.

Het herroepingsrecht geldt niet voor zakelijke aankopen. Het herroepingsrecht geldt alleen voor consumenten.


Schade/defect
Mocht een artikel defect bij u aankomen, neem dan eerst contact met ons op, stuur ons foto's van het product, de verpakking en de verzenddoos. Stuur het artikel niet aan ons retour. Wij zullen zorgen voor een passende oplossing.

Toepasselijkheid algemene voorwaarden
Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen bij Mevrouw Aardbei. 

Garantie
Mevrouw Aardbei staat er voor in dat de geleverde artikelen deugdelijk zijn en voldoen aan de in het aanbod vermelde specificaties. Uitzondering hierop vormen eventuele kleurverschillen en kleine verschillen in het ontwerp. Gebreken die zijn ontstaan als het gevolg van normale slijtage, het niet in acht nemen van onderhoudadvies of die te wijten zijn aan aanmerkelijke schuld van de klant, vallen niet onder de garantie.

Overmacht
Mevrouw Aardbei is niet gehouden aan het nakomen van enige verplichting ten opzichte van de klant indien zij daartoe gehinderd is door overmacht. Onder overmacht wordt in ieder geval verstaan: ernstige bedrijfsstoringen en transportstagnatie.

Privacy
Mevrouw Aardbei geeft geen persoonsgegevens van de klant aan derden door zonder toestemming van de klant. Mevrouw Aardbei gebruikt klantgegevens uitsluitend ten behoeve van het verwerken van de bestelling.

Promotionele doeleinden
De artikelen die bij Mevrouw Aardbei gekocht zijn mogen niet ongevraagd voor promotionele doeleinden gebruikt worden en daarna geretourneerd worden. Indien wij merken dat de klant onze artikelen hiervoor gebruikt en daarna retourneert, zullen wij de kosten die door ons gemaakt zijn in rekening brengen.
Mocht het zijn dat wij onverhoopt foto's van u gebruikt hebben op onze website, laat dit ons dan weten. Wij verwijderen de foto dan zo spoedig mogelijk.

Bedrijfsgegevens
E-mailadres: [email protected], KVKnummer: 32125376, BTW nummer: NL00190427B43

© Mevrouw Aardbei 2021

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten