• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

EENHOORN

Eenhoorn behang zal een magische en dromerige plek creëren waar kinderen heerlijk kunnen spelen en ontspannen.
Geslacht
Kleuren
Leeftijd

EENHOORN

Eenhoorns zijn magische wezens die al een lange tijd tot de verbeelding van mensen spreken. Het is dan ook niet gek dat een eenhoornthema tegenwoordig steeds vaker opduikt in de kinderkamers. Een van de makkelijkste en vooral populairste manieren om deze fantasierijke sfeer in de kamer te brengen, is met eenhoorn behang. 

 

Thema kinderkamer

Hoe tof zou het zijn als je kinderkamer magisch en dromerige aanvoelt? Het zal een plek zijn waar kinderen heerlijk kunnen spelen en ontspannen. Ook zal de ruimte de creativiteit van kinderen stimuleren en hun verbeeldingskracht prikkelen.

 

Hoe creëer ik een magisch gevoel in de kinderkamer?

Natuurlijk zijn er vele manieren om een magisch gevoel te krijgen in de kinderkamer, maar met eenhoorn behang zit je altijd goed! Het is een perfecte keuze voor ouders die op zoek zijn naar een fantasierijk thema voor de kinderkamer.

Daarnaast is glitter and glam een essentieel element in de eenhoorn kamer. Je kan bijvoorbeeld denken aan glitter in het behang, maar ook glitter kussens, glinsterende gordijnen en (eenhoorn) lampjes kunnen zorgen voor een betoverende sfeer.

Naast het behang en de decoraties kunnen meubels en accessoires ook goed bijdragen aan de themakamer. Knuffels en beddengoed met print, speelgoed en fantasierijke muurstickers kunnen net het kersje op de taart zijn. 

Als finishing touch kun je nog denken aan eenhoorn posters of schilderijen/fotolijsten aan de muur.  Ook dromenvangers of mobieltjes boven het bed zullen een stukje magie meegeven. 

 

Hoe kan je eenhoorn behang gebruiken?

Een accent muur: 
Een accent muur moet eigenlijk een echte eyecatcher creëren in de kamer. Een accent muur is de perfecte plek om een magisch eenhoorn behang te plaatsen. 

 

Een kamer transformeren:
Als je ervoor kiest om de gehele kamer te behangen met eenhoorn behang, kies dan verder voor een rustige inrichting. Het behang is het middelpunt. Voeg verder alleen subtiele decoraties. Denk aan knuffels, lampen of een mooi vloerkleed. 

 

Eenhoorn behang in combinatie met andere prints:
Ga je voor een uitgesproken kinderkamer? Eenhoorn behang kan goed gebruikt worden in combinatie met andere prints!  Combineer het behang bijvoorbeeld met bloemen, patronen, strepen of stippen. Kies wel voor hetzelfde kleurenpalet om een samenhangend geheel te houden. 

 

Wat is het kleurenpalet van een eenhoorn kinderkamer?

Het kleurenpalet van het thema bestaat meestal uit pasteltinten en regenboogkleuren. Denk aan zachte roze, lila, blauw, geel, groen en paars. Deze kleuren vormen de basis voor een eenhoorn kinderkamer. 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten