• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Mevrouw Aardbei

Mevrouw Aardbei heeft naast de webshop ook een prachtige collectie met eigen ontworpen producten. De eigenaresse van Mevrouw Aardbei is Merel Veenendaal; "De naam Mevrouw Aardbei komt vanuit mijn jeugd, ik heb vroeger, toen ik een jaar of 2 was, eens seri
Geslacht
Kleuren
€8,95 €4,95
€8,95 €4,95
€8,95 €3,45
€8,95 €4,45
€8,95 €4,45
€3,95
€8,95 €4,45

Mevrouw Aardbei

Het ontstaan

Mevrouw Aardbei heeft naast de webshop ook een prachtige collectie met eigen ontworpen producten. De eigenaresse van Mevrouw Aardbei is Merel Veenendaal; "De naam Mevrouw Aardbei komt vanuit mijn jeugd, ik heb vroeger, toen ik een jaar of 2 was, eens serieus gereageerd op de vraag 'Wie alt bist du?' mijn antwoord was 'Aardbei'.

Even later moest ik geopereerd worden en had ik in het ziekenhuis een aardbeiensweater aan. Een arts die mijn moeder goed kende noemde mij 'Mevrouw Aardbei' naar aanleiding van het voorval en de sweater. In mijn verdere leven werd ik regelmatig Mevrouw Aardbei genoemd.

Way of life

Vanaf vroeger ben ik altijd bezig met vormgeving en zie het als een 'way of life', mijn passie. 
In 2007 heb ik de opleiding op het Cibap Zwolle afgerond; Vormgever Reclame Presentatie en Communicatie. Daarna was mijn droom om naar Academie Artemis Amsterdam te gaan; in 2010 voltooide ik de opleiding Interieurstyling. 
Ik werk iedere dag met ontzettend veel plezier: er is nog zo veel te ontdekken, het is nooit af en niets is onmogelijk! Het is dan ook niet verwonderlijk dat styling mijn vak is geworden. Zo is de webshop Mevrouw Aardbei geboren. "

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten