• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

SLOFFEN

Elk kindje heeft wel eens last van koude voetjes. Kindersloffen zijn comfortabel om binnenshuis te dragen.
Geslacht
Kleuren
Leeftijd

SLOFFEN

Elk kindje heeft wel eens last van koude voetjes. Kindersloffen zijn comfortabel om binnenshuis te dragen. Ze zijn meestal gemaakt van zachte materialen zoals wol, fleece of katoen en hebben vaak een voering van imitatiebont voor extra warmte en comfort. Kinder sloffen zijn ideaal om de voeten van kinderen warm te houden tijdens koude dagen en beschermen ook de vloer tegen krassen en slijtage veroorzaakt door schoenen.

Kinderen zullen dol zijn op het dragen van hun sloffen thuis terwijl ze spelen, ontspannen of tv kijken. Het is belangrijk om goed passende sloffen te kiezen om ervoor te zorgen dat kinderen comfortabel en veilig kunnen lopen zonder hun sloffen te verliezen. Veel kinder sloffen hebben ook antislipzolen om het risico op uitglijden en vallen te verminderen. Kinder sloffen zijn een leuke en praktische toevoeging aan de garderobe van kinderen en zorgen ervoor dat hun voeten lekker warm blijven.

De sloffen van En Fant zijn perfect voor elk seizoen. Dit komt omdat de sloffen van wol zijn, dit betekent dat de sloffen ademend zijn. Het zijn hoogwaardige en duurzame sloffen speciaal ontworpen voor kinderen. 

 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten