• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Rockahula Kids

Rockahula Kids is een accessoires merk speciaal voor kinderen; "we willen allemaal speels, vrolijk en mooi zijn!"
Geslacht
Kleuren

Rockahula Kids

 

Rockahula Kids

Rockahula Kids streeft ernaar om met plezier en verbeeldingskracht de creatieve geest bij kinderen te inspireren en de manier waarop ze de wereld om hen heen zien te weerspiegelen. Het merk is in 2013 opgericht door Harriet. Harriet wilde graag met haar ontwerpen een magische wereld voor kinderen creëren. 

Ontwerpen

Rockahula omart het feit dat alle kinderen anders zijn. Dat is terug te zien in de mode accessoires die het merk ontwerpt. "jongens zijn niet vies van sprankelende glitters, en ook veel meisjes houden van dinosaurussen!" Het is ook essentieel voor Rockahula Kids dat ze een diverse mix van kinderen vertegenwoordigen in de afbeeldingen, omdat ze erkennen hoe belangrijk het is dat kinderen zich kunnen identificeren met media en winkelafbeeldingen. 

Het merk zorgt ervoor dat de items niet alleen leuk, maar ook veilig zijn voor kinderen om te gebruiken. De producten worden met materialen van goede kwaliteit gemaakt zodat ze lang mee gaan en na verloop van tijd kunnen worden doorgegeven aan broers en zussen of vrienden.

De accessoires worden grondig getest om er zeker van te zijn dat bijvoorbeeld de clips goed blijven zitten en dat de elastieken uitrekken zonder te breken. Als een product tekortschiet op het gebied van functionaliteit en duurzaamheid, komt het niet in het assortiment, hoe geweldig het ook is!

Missie 

De Missie van Rockahula Kids is het volgende: "Onze missie blijft hetzelfde als op de dag dat we begonnen - om mooie producten naar onze klanten te brengen!"

 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten