• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Rockahula Kids

Rockahula Kids is een accessoires merk speciaal voor kinderen; "we willen allemaal speels, vrolijk en mooi zijn!"
Geslacht
Kleuren
€9,25 €8,95
€9,25 €7,95
€7,95 €5,95

Rockahula Kids

Het merk

Rockahula Kids is een Brits merk dat sinds 2013 bestaat. Het merk richt zich op het ontwerpen van veelkleurige en speelse kinderaccessoires. Denk aan haarclips, haarbandjes, tassen en sieraden. Rockahula Kids streeft ernaar om elke kleine fashionista te laten stralen met hun unieke en vrolijke accessoires.

Ook probeert Rockahula Kids met plezier en verbeeldingskracht de creatieve geest bij kinderen te inspireren en de manier waarop ze de wereld om hen heen zien te weerspiegelen.

Het merk is in 2013 opgericht door Harriet. Harriet wilde graag met haar ontwerpen een magische wereld voor kinderen creëren. 

Producten

Het assortiment is uitgebreid en biedt een breed aanbod aan ontwerpen die geschikt zijn voor verschillende gelegenheden. Zo biedt het merk bijvoorbeeld sprankelende clipjes aan die perfect zijn voor feestjes en speciale gelegenheden. Daarnaast biedt Rockahula Kids ook schattige en praktische tasjes aan die geschikt zijn voor het dagelijks gebruik.

De designs van Rockahula Kids zijn gebaseerd op de natuur, dieren, bloemen en andere vrolijke en speelse thema's.

Rockahula omart het feit dat alle kinderen anders zijn. Dat is terug te zien in de mode accessoires die het merk ontwerpt. "jongens houden ook van sprankelende glitters en ook meisjes houden van dinosaurussen!"

Het is belangrijk voor het merk dat ze een diverse mix van kinderen vertegenwoordigen in hun afbeeldingen. Ze erkennen hoe belangrijk het is dat kinderen zich kunnen identificeren met social media en winkelafbeeldingen. 

Het merk gebruikt hoogwaardige materialen. Deze zijn zacht en veilig voor kinderen, waardoor de producten duurzaam en geschikt zijn voor het dagelijkse gebruik. Doordat de producten worden gemaakt met materialen van goede kwaliteit zullen ze lang mee gaan. Na verloop van tijd kunnen de items worden doorgegeven aan bijvoorbeed broers en zussen of vrienden.

De accessoires worden grondig getest om er zeker van te zijn dat bijvoorbeeld de clips goed blijven zitten en dat de elastieken uitrekken zonder te breken. Als een product tekortschiet op het gebied van functionaliteit en duurzaamheid, komt het niet in het assortiment. 

Rockahula Kids hecht veel waarde aan duurzaamheid. Het merk zet zich in voor een betere toekomst voor kinderen en de planeet. Het merk gebruikt bijvoorbeeld biologisch afbreekbare verpakkingen. Daarnaast werkt Rockahula Kids samen met verschillende goede doelen om kinderen in nood te helpen.  Twee belangrijke goede doelen die ze steunen zijn Maternity Worldwide en Chance for Childhood . Beide doelen voeren essentieel werk uit om kinderen en moeders in gevaar te helpen. 

Missie 

De Missie van Rockahula Kids is het volgende: "Onze missie blijft hetzelfde als op de dag dat we begonnen - om mooie producten naar onze klanten te brengen!"

Rockahula Kids is dus meer dan alleen een kinderaccessoires merk. Door het aanbieden van kleurrijke en speelse ontwerpen draagt het merk bij aan de ontwikkeling en verbeelding. Het merk hecht veel waarde aan duurzaamheid. Ook het helpen van kinderen in nood is belangrijk voor ze. Hierdoor het merk niet alleen trendy en leuk, maar ook maatschappelijk verantwoordelijk. Met de accessoires van Rockahula Kids kunnen kinderen zichzelf uitdrukken en stralen, terwijl papa en mama erop kunnen vertrouwen dat ze hoogwaardige en duurzame producten kopen.

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten