• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Meri-Lou

Meri-Lou verkoopt producten van natuurlijke materialen.
Geen producten gevonden...

Meri-Lou

Ontstaan Meri-Lou

Meri-Lou werd geïnspireerd door haar eigen persoonlijke ervaring als moeder. Een paar jaar geleden deelde ze wat foto's op social media van hun vintage familiebedje en na het delen kreeg ze er veel vragen over. Ze dacht dat het zo geweldig zou zijn om anderen te laten genieten van zo'n mooi en uniek item en zo'n item was nog niet op de markt. De wens om hun vintage familiewieg in productie te nemen was enorm en ze kon niet wachten om het te verkopen. De wieg zou onderdeel worden van een kleine collectie interieuraccessoires.
De wieg moest natuurlijk wel voldoen aan de huidige veiligheidseisen en hoewel het ook verplicht is, vind ze dat ook erg belangrijk. Wat ze tegenkwam, was dat het toepassen van deze strenge maatregelen een zeer moeilijk en tijdrovend proces werd. Het model van de wieg moest aanzienlijk worden gewijzigd om aan de strenge eisen te voldoen en dit nam de charme van de wieg weg. Ze besloot de wieg te laten voor wat het was. 

Ze wilde heel graag de overige interieuraccessoires laten produceren en dus besloot ze door te gaan. Het zou zonde zijn als ze de items niet in een collectie zou uitbrengen. Met een aantal mooie, internationale merken die al op de markt zijn, merkte ze ook dat er een hang naar innovatie was. Een nieuw etiket. Meer keuze voor de consument. Een vernieuwde collectie met een eigen stijl. En zo gebeurde het.

Ontwerp en collectie

Ze ontwerpt alle items zelf en worden geproduceerd door fabrieken in India en Indonesië, waar ze een goede samenwerking mee heeft. De items zijn grotendeels handgemaakt en zijn verfijnd, eigentijds, uniek en hebben een vintage uitstraling.

Wat geweldig is, is dat de Meri-Lou collectie goed te combineren is met diverse moderne interieurstyling en in alle ruimtes van het huis geplaatst kan worden.

Productie en milieu

De artikelen van Meri-Lou worden met de hand gemaakt door de lokale volwassen bevolking van de fabrieken in landen waar onze aanwezigheid een verschil kan maken.
De werkgelegenheid die Meri-Lou biedt bij het produceren van de artikelen zorgt voor brood op de plank voor veel gezinnen. Om de uitstoot naar het milieu te minimaliseren, zorgt Meri-Lou ervoor dat de artikelen zoveel mogelijk in één keer vanuit de fabriek worden verzonden. Meri-Lou probeert plastic verpakkingen te vermijden en gebruikt liever papier en karton om onze geliefde omgeving te beschermen.

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten