• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wildride

Onze kinderdraagzak is speciaal ontworpen om eenvoudig, licht en compact te zijn, zodat u hem in een mum van tijd kunt omdoen en overal mee naartoe kunt nemen. Het is praktisch en een must-have voor elke ouder.
Geen producten gevonden...

Wildride

Onze Wildride kinderdraagzak is speciaal ontworpen om eenvoudig, licht en compact te zijn. Het is praktisch en een must-have voor elke ouder.

 

Ontstaan Wildride

Bij Wildride brengen we graag quality time buiten door met onze kinderen en we moedigen iedereen aan hetzelfde te doen. We hebben gemerkt dat onze kinderen er graag op uit gaan en zelf op ontdekkingstocht gaan, maar soms wat extra ondersteuning nodig hebben voordat ze hun reis kunnen voortzetten.

 

Wat heeft Wildride geleerd

Terwijl we op het strand speelden, door de bossen slenterden of genoten van quality time tijdens ons dagelijks leven, realiseerden we ons dat het bieden van een veilige en comfortabele manier voor uw kind om uit te rusten tijdens hun avonturen essentieel is, maar we waren verrast om te ontdekken dat er Er waren weinig opties beschikbaar voor peuters om dit te doen. Hoewel veel draagzakken zijn ontworpen voor baby's, komt geen enkele tegemoet aan de behoeften van avontuurlijke peuters die willen rennen, spelen en ontdekken, maar af en toe een korte pauze nodig hebben terwijl ze worden gedragen.

 

Wat heeft het bedrijf Wildride verzameld?

Iedere ouder weet ook dat het dragen van je kindje 5 minuten leuk is, maar daarna erg zwaar wordt. Dit product is dus niet alleen ontworpen voor jouw kind, maar ook voor jou!

Daarom hebben we Wildride ontwikkeld, een unieke kinderwagen waarmee je je kleintje dichtbij je kunt houden terwijl je samen op avontuur gaat.

 

De wildride!

Onze drager is speciaal ontworpen om eenvoudig, licht en compact te zijn, zodat u hem in een mum van tijd kunt omdoen en overal mee naartoe kunt nemen. Het is praktisch en een must-have voor elke ouder.

We willen ouders aanmoedigen om quality time met hun kinderen door te brengen; het creëren van blijvende herinneringen in de vrije natuur. Laat ons u helpen om  gemakkelijk en in stijl van deze kostbare momenten te genieten. De kinderdraagzak van Wildride is de oplossing!

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten