• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Fabelab speendoekje zon pale yellow

1 / 1
€16,00
Dit kleine knuffeldoekje met schattige geborduurde details houdt de fopspeen van je kleintje vast en zorgt ervoor dat hij zich veilig voelt.
Levertijd voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden!
voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden! Je hebt nog: 03:39 uur
Fabelab speendoekje zon pale yellow

Dit kleine knuffeldoekje met schattige geborduurde details houdt de fopspeen van je kleintje vast en zorgt ervoor dat hij zich veilig voelt. Knip indien nodig de fopspeen af en laat de baby spelen en knuffelen met de zon gemaakt van een zachte bamboe-katoenmix.

Ben je klaar voor vertrek? Dit seizoen gaan we op een missie. We gaan omhoog, weg van het prachtige Land van Fabelab om de Dazzling Space te verkennen. Kijk omhoog - we gaan zo ver als je kunt kijken en verder. Precies daar achter de suikerspinwolken vind je een nieuwe fantasierijke wereld, onontgonnen planeten, indrukwekkende ruimteschepen, fonkelende sterren, prachtig maanlicht, vriendelijke ruimtewezens en nog veel meer. Zet je helm op en maak je veiligheidsgordel vast. Het wordt ongetwijfeld een onvergetelijk ruimteavontuur. 10...9...8...7...4...3...2...1... Booooooom!Reis naar de ruimte met de Fabelab Friends. Van onze reis door het magische Land van Fabelab, waar we leuke en fantasierijke wezens ontmoetten, ontdekken we nu een nieuwe fantasierijke wereld en creëren we nieuwe intergalactische vriendschappen.

De oprichter van Fabelab, Michaela, en haar creativiteit vormen de kern van alles wat Fabelab doet. Geïnspireerd door de grillige fantasiewereld van kinderen, maar ook door trends en het doel om erfstukken te creëren, is ze altijd bezig met het bedenken van nieuwe ideeën, vol charme en karakter, liefdevol ontworpen in onze creatieve studio in het hart van Kopenhagen.


Samenstelling: 70% bamboe, 30% katoen
Afmetingen: D: 20 cm