• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

By Mar

Geslacht
Kleuren

By Mar

Het merk

De kaarten van By Mar lijken op haar. Een tikkeltje eigenwijs, soms op het randje, maar altijd met een flinke dosis humor. Ze vond het huidige kaartenaanbod veel te lief. Je ziet overal mooie illustraties en prachtige kleuren. Exotische papiersoorten voor dubbelgewvouwen wenskaarten lijken de norm te zijn. Maar die zijn vaak al Euro 3 of 4 per stuk. Ik wilde weer terug naar de basics. Het moet makkelijk en simpel zijn om een kaartje te sturen.

By Mar

"Dus daar ontstonden mijn kaarten. Een enkele ansichtkaart eventueel met envelop om er wat confetti bij te doen. Teksten die zeggen waar het op staat. In een oogopslag grijpen ze je blik en schiet je keihard in de lach of wordt je even op een spoortje gezet. Simpel design met eigen statement. Zo wordt het voor iedereen weer leuk om een kaart te sturen. En te ontvangen, want post krijgen is altijd leuk!" Daar zijn wij het mee eens bij Mevrouw Aardbei! Bovendien staan ze ook super leuk in je interieur.

Milieuvriendelijk

By Mar denk graag aan het milieu, dus haar kaarten worden digitaal gedrukt. Dat is beter voor het milieu, want er komen geen vervuilende inktmachines aan te pas. Al haar kaarten worden gedrukt op FSC gecertificeerd papier. Bij de kaart krijg je een gerecyclede craft envelop. De ansichtkaart en envelop zitten los van elkaar en niet in een plastic cellofaantje, want dat vinden we troep voor de plastic soep, dus daar doen we niet aan mee.

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten