• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

By Mar

Geen producten gevonden...

By Mar

Het merk

By Mar's kaarten lijken op haar. Een tikkeltje eigenwijs, soms op het randje, maar altijd met een flinke dosis humor. Ze vond het huidige ticketaanbod te zoet. Overal zie je prachtige illustraties en prachtige kleuren. Exotisch papier voor dubbelgevouwen wenskaarten lijkt de norm te zijn. Maar vaak zijn ze al 3 of 4 euro per stuk. Ik wilde terug naar de basis. Het moet makkelijk en eenvoudig zijn om een kaartje te sturen.

Door Mar

"Dus daar zijn mijn kaarten ontstaan. Een enkele ansichtkaart, eventueel met een envelop om wat confetti toe te voegen. Teksten die zeggen wat er staat. Eenvoudig ontwerp met een eigen statement. Dit maakt het voor iedereen leuk om nog eens een kaart te sturen. En om ontvangen, want post ontvangen is altijd leuk!" Wij zijn het eens met mevrouw Aardbei! Bovendien staan ze ook nog eens prachtig in je interieur.

Milieuvriendelijk

By Mar denkt graag aan het milieu, daarom worden de kaarten digitaal geprint. Dit is beter voor het milieu, omdat er geen vervuilende inktmachines worden gebruikt. Al haar kaarten zijn gedrukt op FSC-gecertificeerd papier. Bij de kaart krijg je een gerecyclede knutselenvelop. De ansichtkaart en envelop zijn los van elkaar en niet in een plastic cellofaan, want dat vinden wij troep voor de plastic soep, dus daar doen wij niet aan mee.

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten