• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Studio Hoeked

Studio Hoeked is een creatieve uitspatting van Marlot van den Hoek, opgeleid tot grafisch vormgever en ook altijd werkzaam geweest in deze sector. Zij heeft de vormgeving van diverse magazines mogen verzorgen wat ze altijd met veel plezier deed! Toch werd
Geen producten gevonden...

Studio Hoeked

Het merk

Studio Hoeked is een creatieve uitspatting van Marlot van den Hoek, opgeleid tot grafisch vormgever en ook altijd werkzaam geweest in deze sector. Zij heeft de vormgeving van diverse magazines mogen verzorgen wat ze altijd met veel plezier deed! Toch werd het tijd voor de volgende stap. Tijdens haar zwangerschapsverlof 3 jaar geleden sloeg de verveling toe (de baby liet nogal lang op zich wachten) en kon Marlot het niet laten om toch achter de computer te kruipen. Nu zonder opdracht en zonder kaders. Gewoon maken wat in haar opkwam!

Op dit moment

Dit resulteerde in een serie grafische illustraties, ontstaan uit verschillende structuren en patronen. De reacties hierop waren zo positief dat ze deze serie heeft laten afdrukken als prints en toen werd Studio Hoeked geboren (en de baby inmiddels ook). Vandaag de dag is Studio Hoeked flink gegroeid en verkoopt Marlot een diversiteit aan producten.

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten